Cum arată Monica Bîrlădeanu nemachiată, la 44 de ani. Actrița s-a filmat 100% naturală

De Oana Dinu, pe

Actrița Monica Bîrlădeanu s-a filmat complet nemachiată. La 44 de ani, actrița are o frumusețe naturală de invidiat și un ten lipsit de imperfecțiuni.

Monica Bîrlădeanu este una dintre vedetele din România care nu se sfiește să se afișeze nemachiată pe rețelele de socializare. Actrița, în vârstă de 44 de ani, se mândrește cu trăsăturile ei frumoase și cu tenul lipsit de imperfecțiuni. Aceasta are mare grijă de felul în care arată și apelează adesea la tratamente faciale sau corporale.

Cum arată Monica Bîrlădeanu nemachiată, la 44 de ani. Trucuri de curățare și hidratare a tenului

Recent, Monica Bîrlădeanu a publicat pe rețelele de socializare un tutorial de beauty, în care a povestit că a fost în vacanță, la schi, și s-a întors cu pielea foarte uscată. Aceasta a profitat de ocazie pentru a le dezvălui urmăritorilor săi ce trucuri de curățare și hidratare a tenului aplică pentru a-și menține fața curată și luminoasă.

Vedeta le-a mărturisit fanilor săi că, în cazul în care pielea este profund deshidratată, urmează câțiva pași simpli. Aceasta și-a început ritualul de îngrijire prin demachierea cu apă micelară cu acid hialuronic. A folosit apoi o mască de revitalizare și calmare a pielii, ser cu acid hialuronic într-o cantitate generoasă și o cremă de zi cu factor de protecție.

Pentru ca acidul hialuronic să intre complet în piele, Monica Bîrlădeanu și-a acoperit fața cu o mască simplă.

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu fără machiaj, la 52 de ani: „Cea mai frumoasă dintre pământence”

„Trucul este acid hialuronic 3,5 %, obstrucție și după zece minute pielea este perfect recuperată”, a explicat aceasta în video-ul publicat pe contul său de Instagram.

„Monica, ești superbă. Te urmăresc cu mare drag, ai un ten superb și tu ești o faină!”, „Ești minunată, Monica! Și ai un ten foarte frumos!”, „Frumoasă și deosebită”, „Femeie minunată și super dulce și frumos suflet… foarte frumoasă și superbă mereu”, sunt câteva dintre comentariile internauților.  

Cum reușește actrița să aibă un păr strălucitor și bogat

Monica Bîrlădeanu a împărtășit, în urmă cu mai mult timp, cum reușește să oprească căderea părului. Vedeta folosește o mască de păr, pe care o prepară exact așa cum a învățat-o mama ei.

„Am foarte multe reţete de măşti, de exemplu o mască pentru oprirea căderii părului. E  cea mai eficientă pe care eu am încercat-o vreodată şi care e de la mama şi o fac acasă. Este o mască cu ulei de ricin, gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere. Crede-mă, funcţionează, nu există nicio rată de eroare cu această mască!”, a spus Monic Bîrlădeanu, potrivit click.ro.

Citește și: La ce trucuri apelează Jennifer Lopez ca să arate atât de bine la 53 de ani. Serul cu ulei de măsline, nelipsit din rutina divei

Pe lângă ritualurile de îngrijire, actrița se menține în formă și cu ajutorul unei diete echilibrate. 

„Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai dezvăluit aceasta.  

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter