Exclusiv! Monica Bârlădeanu a povestit despre perioada în care i se urcase celebritatea la cap: „Nu eram suficient de matură atunci”

De Bianca Prangate, pe

Monica Bârlădeanu este o actriță de renume mondial, talentul și frumusețea ei traversând de mult granițele României.

O poți vedea în rolul Carlei, în serialul Vlad, pe Pro TV. Însă frumusețea Monicăi nu este singura calitate care o recomandă. Când stai de vorbă cu ea, descoperi o femeie complexă, cerebrală, inteligentă și cu o forță de caracter demnă de admirat.

În numărul de decembrie al revistei Unica, Monica apare pe copertă alături de colegele ei de platou, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu. Cele trei sunt modelele din spatele unui pictorial de excepție. Ne-au răspuns la întrebări intime, arătându-ne o față a lor pe care nu toată lumea o vede.

Când am întrebat-o pe Monica Bârlădeanu dacă frumusețea ei a venit vreodată la pachet cu presiunea că trebuie să demonstreze că este mai mult decât un chip plăcut, ea a răspuns: „Cred că la început de carieră e firesc să vrei să demonstrezi că ești mai mult, că poți, că identitatea ta e mult mai mult decât felul în care arăți. Am trecut și prin faza asta. […]”.

Citește și: Revista Unica de decembrie, un număr de neuitat: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu, un trio de senzație pe copertă

Citește și: Exclusiv! Interviu cu femeile momentului: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu

Citește și: Exclusiv! Olimpia Melinte dezvăluie sfatul primit de la bunica ei pentru o relație lungă. Actrița e împreună cu soțul ei din liceu!

Citește și: Exclusiv! De ce Victoria Răileanu nu își minte niciodată copilul. Motivul este emoționant!

Actrița recunoaște că în prezent nu se mai gândește la acest aspect: „Astăzi nu mă preocupă foarte mult nici părerea oamenilor despre mine, nici percepția lor. Încerc să trăiesc, să comunic și să relaționez autentic, indiferent daca e vorba despre public sau doar despre cei din jur. Modul ăsta de a vedea lucrurile mi-a dat o libertate incredibilă, a ridicat presiunea unor așteptări și a ajutat enorm să iasă la suprafață omul care sunt, cu preocupările și valorile lui autentice, așa cum sunt ele în realitate, nu cum dau bine în presă (râde)”.

În trecut, Monica Bârlădeanu a recunoscut că s-a confruntat cu o perioadă în care celebritatea i se urcase la cap, dar a trecut peste ea. „Asta e legat tot de începuturi… când succesul public ți se întâmplă la o vârstă la care nu ești pregătit, e posibil să-ți gâdile orgoliul și să ai senzația că ești în vreun fel superior”, a recunoscut ea. „Nu eram suficient de matură atunci să înțeleg că între mine și oricare altă fată de pe stradă nu e, în esență, nicio diferență, în afară de faptul că pe mine mă știa mai multă lume”.

Revista Unica de decembrie se găsește din 24 NOIEMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter