Exclusiv! Interviu cu femeile momentului: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu

De Bianca Prangate, pe

Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu sunt cele trei femei care se află pe coperta revistei Unica de decembrie. Descoperă-le alături de noi!

Fermecătoare din cap până în picioare, inteligente și fără urmă de apologii când vine vorba despre emoțiile lor – Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu sunt trei femei care surprind esența „Unica” până în cele mai profunde detalii. Descoperă-le în totă splendoarea pe cele trei actrițe din serialul „Vlad” într-un pictorial de senzație și un interviu de colecție.

Monica Bârlădeanu

Care este cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat anul acesta?

Culmea, cel mai bun lucru întâmplat anul ăsta nu e neapărat și nou. În sensul că am recuperat ceva ce aveam deja, adică viața mea obișnuită, libertatea de a călători, de a fi cu prietenii (mai ales pe timpul verii), însă am învățat să mă uit cu alți ochi la toate, să mă bucur cu tot sufletul și să nu mai simt că ceva lipsește. Lecția recunoștinței – de departe cel mai bun lucru întâmplat anul ăsta.

Serialul „Vlad” se încheie în decembrie. Privind înapoi, care sunt cele mai marcante momente din experiența de pe platourile „Vlad”?

Cred că pentru mine premiera de gală a primului sezon și aplauzele de la finalul proiecției m-au marcat destul de mult. A venit cu un sentiment intim că suntem în fața unui succes. Timpul a dovedit că așa a fost. Apoi mi-a rămas în suflet o seară de iarnă când ne-am nimerit mare parte din distribuție pe platou, terminaserăm ziua de filmare și ne-am prăvălit unii peste alții, morți de oboseală, în patul mic din rulotă, în care de obicei ne odihnim. S-a râs mult, s-au făcut glume proaste (haha, normal) și ne-am făcut un selfie. Cred că Adi Nartea a făcut-o, că el are brațe lungi. Ne-am simțit uniți, ca o familie, iar asta a făcut din momentul acela unul extrem de valoros.

Olimpia Melinte

Ai spus într-un interviu că procesul de învățare în cariera de actor este unul constant. Care este una dintre cele mai interesante lecții pe care le-ai învățat pe parcursul carierei?

Că fiecare întâlnire cu un personaj nou este de fapt o întâlnire cu mine însămi. Cu noi descoperiri ale aceleiași personalități, cu feluri diferite de a acționa în funcție de scenariu și de realitățile de la care pleacă fiecare personaj. Asta e foarte interesant – că actoria îmi oferă șansa de a-mi șlefui în permanență mintea, sufletul, spiritul. Percepția asupra lumii se schimbă după fiecare proiect în parte și este așa de frumos – să poți trăi mai multe vieți în una singură! Actoria este arta care le înglobează pe toate celelalte și tocmai de aceea reușește să fascineze și să emoționeze!

Serialul „Vlad” se încheie anul acesta. Care sunt cele mai marcante momente din experiența de pe platourile „Vlad”?

Greu de zis… au fost niște ani cu tot felul de experiențe, cu zile pline de emoții și perioade de isterie când timpul era prea scurt și vremea sau vremurile nu țineau cu noi. Pentru mine marcant a fost primul sezon, când l-am pierdut pe tata, chiar la început de proiect și toată lumea interioară mi-a fost dată peste cap. După acest moment mi-am regăsit cu greu echilibrul și tare de ajutor mi-a fost echipa, oamenii care m-au susținut pas cu pas pentru a nu mă prăbuși complet. Apoi lansarea serialului și faptul că lumea a început să aibă reacții foarte diverse când mă vede, de la iubire la ură, la admirație. A fost un carusel care ne-a purtat printr-un amalgam de emoții și din care am coborât cu toții transformați în ceea ce suntem azi.

Victoria Răileanu

Ești atât actriță într-unul din serialele momentului în România, cât și actriță de improvizație în trupa iELE, improvizația fiind încă o zonă nișată a teatrului românesc. Unde simți că te regăsești mai mult?

Să știi că m-am tot întrebat asta de când am început să fac improvizație. Răspunsul e „undeva la mijloc” sau „în amândouă în aceeași măsură”. |n cursul unei filmări e destul de complicat să fii spontan. Sunt multe lucruri de care ții cont: parteneri, text, semne, lumini, cameră, sunet. La filmare sunt restricții, lucrurile sunt mai curate. În impro nu ai ce să faci cu un scenariu. Ai libertate totală. De acolo vine inspirația. Acolo te bazezi că publicul va râde cu și de tine. Acolo poți să râzi pe scenă dacă te distrezi prea mult, fără nicio problemă. Dar îmi plac amândouă în egală măsură. Vreau și disciplină ca la cadru și libertate ca în impro.

Serialul „Vlad” se încheie. Ce momente marcante de pe platouri îți amintești?

Primul este chiar din momentul castingului, când l-am cunoscut pe Jesus del Cerro. Eu am plecat de la casting spunându-mi că sigur că nu l-am luat. Mi-a fost foarte greu să înțeleg ce indicații îmi dădea (el vorbind trei limbi diferite, uneori toate odată) și am crezut că am fost total pe lângă personaj. Dar cumva ne-am înțeles. {i am luat castingul. Sunt extrem de fericită că am lucrat cu Jesus.

Foto – Oltin Dogaru

Asistent foto – Arthur Tajdi

Styling – Irina Hartia

Asistent Styling – Florentina Roicu

Make-up – Alexandra Crăescu, Roxana Milea-Popa (Endorphin Lab)

Hair style – Adonisc Enache (Balmain Hair Couture Ambassador), Ionuț Roșu (Endorphin Lab)

Vestimentați și accesorii – M. Marquise, Alina Cernățescu, Seen Users, Luisa Spagnoli

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter