Exclusiv! Monica Bârlădeanu a vorbit despre căsătorie: „Nu fac din asta nici un scop, nici o destinație”

De Bianca Prangate, pe

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai celebre actrițe din România, faima ei ajungând și peste hotare, unde și alți oameni i-au observat talentul.

O poți admira în rolul Carlei, în serialul Vlad, pe Pro TV. De-a lungul anilor, Monica a păstrat detaliile intime ale vieții sale amoroase ascunse, dar a reușit totodată să fie sinceră cu fanii ei.

În numărul de decembrie al revistei Unica, Monica apare pe copertă, alături de colegele ei de filmare din „Vlad”, anume Olimpia Melinte și Victoria Răileanu. Într-un interviu exclusiv, Monica Bârlădeanu a povestit ce a învățat din relațiile anterioare, despre cum este să fii o femeie single și despre planurile ei de viitor în privința căsătoriei.

„Mi se pare mai asumat să refuzi surogate de relații, lipsite de autenticitate și profunzime, decât să trăiești singur în doi”, a recunoscut actrița. „Fiecare relație care n-a funcționat a avut parte de propria analiză, însă ca să dezvălui ceva din concluzii, ar însemna să fiu lipsită de respect și discreție față de niște oameni care nu-și doresc asta, mai ales că nu au vieți publice”.

Citește și: Diagnostic șocant pentru Elwira și Mihai Petre: „Am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus”

Citește și: Interviu cu femeile momentului: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu

Citește și: Exclusiv! De ce Victoria Răileanu nu își minte niciodată copilul. Motivul este emoționant!

Citește și: Exclusiv! Olimpia Melinte dezvăluie sfatul primit de la bunica ei pentru o relație lungă. Actrița e împreună cu soțul ei din liceu!

Cât despre lecțiile de viață învățate în urma relațiilor sale, Monica Bârlădeanu a spus: „De învățat sper că am învățat multe… prima lecție fiind abținerea de la proiecția asupra celuilalt a unui om care nu e, dar care ți-ai dori tu să fie și relaționarea cu omul din fața ta, așa cum e. Am învățat și să aștept cinci minute înainte să vorbesc din impuls”.

În trecut, Monica Bârlădeanu a spus că ea crede în instituția căsătoriei, chiar dacă nu a pășit niciodată în fața altarului. Întrebată dacă se vede vreodată în această ipostază, vedeta a zis: „Absolut, cred. Și da, mă văd, dacă drumul meu în viață va duce la o căsătorie. Însă nu fac din asta nici un scop, nici o destinație”.

Revista Unica de decembrie se găsește din 24 NOIEMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter