De ce Meghan Markle are aceeași poziție în toate pozele

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 august 2019, 14:33

Meghan Markle a avut dintotdeauna lumina reflectoarelor pe ea, din vremurile când era actriță. Însă de când a devenit ducesă, faima ei a atins cote inimaginabile.

Majoritatea vedetelor au propriile lor trucuri de a arăta cât mai bine în pozele făcute la evenimentele publice, iar Meghan nu face excepție. Dacă te uiți la atent la pozele cu ea, vei observa că în cele mai multe stă cu palmele împreunate la piept și coatele ușor în afară. Poziția ei denotă clasă și rafinament și, cel mai probabil, a fost atent aleasă, potrivit specialistului în limbaj corporal, Blanca Cobb.

meghan markle intr-o rochie galbena

„Ce se întâmplă când stai mult în picioare?”, a zis Cobb. „Ai o mișcare standard, ceva care te face să te simți confortabil, care devine un obicei. Devine parte din tine și nu te mai gândești la asta – mai ales dacă e vorba de cineva care este în lumina reflectoarelor. Pentru Meghan, a avea o mișcare standard are mai multe scopuri. Este aproape ca un scut invizibil – precum o barieră cu care se protejează. Mâinile ei sunt împreunate pentru a-i oferi mai mult comfort și siguranță când se află în lumina reflectoarelor”.

Există posibilitatea ca Meghan să fi lucrat cu un specialist în limbajul corpului, potrivit lui Cobb, care a mai adăugat: „Dacă te uiți, este un look șlefuit. Mâinile ei nu vântură în aer, le ține împreunate. Mulți oameni folosesc un antrenor de limbaj corporal care să îi ajute să transmită o imagine, pentru că vor să fie percepuți într-un anumit fel”.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter