Zoë Kravitz divorțează. Fiica lui Lenny Kravitz s-a despărțit de soțul ei după 18 luni de căsătorie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 13:01
Zoë Kravitz a depus actele de divorț la finalul lunii decembrie. Fiica lui Lenny Kravitz s-a despărțit de actorul Karl Glusman după 18 luni de căsătorie. 

Zoë Kravitz, în vârstă de 32 de ani, a decis să divorțeze de soțului ei, actorul Karl Glusman (32 de ani), cunoscut pentru rolurile din „Nocturnal Animals” şi „Gipsy”. Fiica starului rock Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet a depus cererea de divorț în data de 23 decembrie 2020, la nici doi ani de la căsătorie, potrivit news.ro.

Citește online gratuit numărul de ianuarie al revistei Unica

Zoë Kravitz și Karl Glusman au început să formeze un cuplu în octombrie 2016, iar în 2018 s-au logodit.

„Pot fi cea mai ciudată versiune a mea în apropierea lui. Este atât de relaxant să fii lângă o persoană alături de care te poți comporta exact așa cum simți”, a declarat actrița din „Big Little Lies” la acea vreme pentru revista Rolling Stone.

Cei doi s-au căsătorit civil în mai 2019, iar în luna iunie au făcut și nunta la Paris, în casa lui Lenny Kravitz. La petrecere le-au fost alături mulți prieteni celebri, printre care Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Denzel Washington.

Citește și: Retrospectiva anului: Divorțuri celebre în 2020

Atât Zoë, cât și Karl au fost extrem de discreți cu viața lor personală. Cei doi nu au dat prea multe detalii despre relația lor și nici acum nu au făcut vreo declarație oficială. Vestea divorțului a fost însă confirmată de un reprezentant al actriței.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter