„X Factor”: Cheloo, de la preselecţii la spital

De Unica.ro, pe

În ultima zi de audiţii pentru cel mai nou sezon X Factor, emisiune ce va putea fi urmãritã din toamnă, cel mai exigent membru al juriului, Cheloo, a ajuns direct la spital.
Cântãreţul a vrut sã facã stage diving, un salt în mulţime practicat des de vedetele rock, însã aceştia nu au reuşit sã susţinã greutatea rapperului, Cheloo ajungând direct la spital, cu un umăr dislocat.
Timp de trei sãptãmâni, Cheloo nu îşi va putea folosi braţul drept, însã juratul a trebuit sã ducã pânã la capãt ziua de audiţii. „Mă simt ca moartea-n corset, va trebui să ţin coasa cu stânga, să mă sprijin”, a declarat Cheloo la întoarcerea pe scena X Factor.
Pe parcursul audiţiilor cu juriul, sute de tineri talentaţi s-au prezentat la Palatul Copiilor, la prima etapă de selecţie a talentelor din show-ul X Factor. După etapa audițiilor, urmează tabăra de pregătire.
Toți cei care au primit un răspuns afirmativ din partea juraților (Cheloo, Delia şi Dan Bitman) vor intra într-un cantonament de trei zile la București. Concurenţii vor avea parte de pregătire, dar și de teste, la finalul cărora vor rămâne 24 de semifinaliști.Cel mai tare talent show din România, X Factor, va putea fi urmărit din toamnă, numai la Antena 1!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter