Cheloo, dezvăluire surprinzătoare la iUmor. Lui Cătălin Bordea nu i-a venit să creadă: „Vestea sezonului”

De Oana Savin, pe

Cheloo este un bărbat mai retras și nu obișnuiește să vorbească foarte mult despre el. Dar, un număr de la iUmor l-a convins pe jurat să facă o mare dezvăluire.

Artiști și magicieni din străinătate sau din țară, dar şi oameni simpli sau comedianți și-au propus să-i facă pe Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo să râdă și au pregătit numere senzaționale pentru cel de-al treilea episod de audiții iUmor.

Cheloo, dezvăluire uluitoare la iUmor

Printre concurenții noii ediții se numără și Maria Grosu, o tânără actriță, care i-a cucerit pe jurații show-ului de la Antena 1 cu un musical savuros. Înainte de jurizare, Cheloo a făcut o dezvăluire care i-a luat total pe nepregătite pe colegii săi, despre care Cătălin Bordea a exclamat: „Este vestea sezonului“.

Maria Grosu a pășit pe scena iUmor cu o energie pozitivă molipsitoare și s-a dus direct la masa juraților, pe care i-a invitat să deguste desertul „pregătit“ pentru ei. Ulterior, actrița și-a început impresionantul musical, în care Delia, Nelu Cortea și Cheloo s-au regăsit.

„Doamne! A arătat și a sunat impecabil numărul tău! Și să treci prin atâtea genuri și să fii atât de bună și de curajoasă acolo, pe scenă, bombă! Bine de tot! Și te înțeleg cel mai bine, pentru că am aceeași problemă cu vecinii”, a mărturisit Delia.

Înainte să fie anunțate voturile pentru Maria Grosu, Cheloo a dezvăluit că îi place cabaretul. Această mărturisire i-a uimit pe toți colegii săi.

„Îți place cabaretul? Vestea sezonului: lui Cheloo îi place cabaretul! Și cabaretul s-a mirat, era: «Ce, mă?!? Cheloo… What?!?»“, a spus Cătălin Bordea.

Citește și: Andreea Bălan, „tăiată” în două, la iUmor: „M-am întrebat dacă chiar e decizia bună”

Citește și: Mihai Bendeac revine pe micile ecrane? Ce surpriză pregătește fostul jurat de la iUmor

Citește și: Șerban Copoț, revoltat după ce a fost criticat că are prea mulți copii. „Tac de prea mult timp!” Reacția prezentatorului de la iUmor

Citește și: Anastasia Soare a purtat bijuterii de peste 1 milion de dolari la iUmor

Meghan Markle și Prințul Harry, ironizați la iUmor

Telespectatorii vor avea ocazia să îi vadă pe scena iUmor pe Prințul Harry și Meghan Markle. Nu, ducii de Sussex nu au venit în România pentru renumitul show de umor din țara noastră, ci au fost impersonați de Monica Odagiu și George Tănase, care au acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“.

Monica Odagiu și George Tănase au avut un speech savuros. Printre ideile menționate se numără apariția controversatei cărți în care și-a așternut povestea de viață: „Rezervă“, însă, și premisa de a se afla la conducerea României.

„Ai fi foarte bun de politician român, să știi!“, a exclamat actrița, în timp ce comediantul a spus: „Da, oricum, nu știu dacă aș avea eu stofă de președinte. După cum știți, la mine, nici sângele nu e roșu, e albastru“, a spus comediantul. Ulterior, partenera l-a completat: „Da, el și dacă vrea să doneze sânge, nu o poate face decât pentru caracatițe“. 

În rolul Ducelui de Sussex, George Tănase a enumerate câteva dintre schimbările pe care le-ar face în țara noastră. „Totuși, dacă aș fi președintele României, nu ar fi diferit de monarhia britanică, în sensul că aici, la fel ca și acolo, aș fi mai mult de formă. (…). Noi nu o să locuim la Cotroceni. După cum știți, tatăl meu are o proprietate în Viscri și noi chiar vrem să stăm în Militari. (…). Sunt foarte multe de schimbat în țara voastră!“, a declarat actorul, iar Monica Odagiu a continuat cu câteva replici care au stârnit hohote în platoul iUmor. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe momente din cea de a treia ediție a noului sezon iUmor, ce urmează să fie difuzată sâmbătă, pe Antena 1.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter