Delia are o geantă mai scumpă decât mașina lui Cheloo

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 noiembrie 2021, 13:02

Deliei (39 de ani) i-a plăcut dintotdeauna să experimenteze din punct de vedere stilistic. Poate purta cu nonșalanță un outfit feminin sau o ținută bărbătească și rareori se uită la bani când vine vorba de piesele vestimentare pe care alege să le cumpere.

„Cele mai multe [ținute] sunt cumpărate din magazin. Îmi place să le aleg, să le probez. Dacă pornesc chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc”, mărturisea jurata „iUmor” în urmă cu ceva timp.

„În primul rând, aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, țin cont și de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg și compun ținuta pentru a doua zi.

Delia are o geantă mai scumpă decât mașina lui Cheloo

Eventual, mai fac mici completări dimineața”, spunea Delia în trecut, despre cum își alege ținutele de la „iUmor”. Nici când vine vorba de accesorii solista nu se „zgârcește”. Într-una dintre edițiile competiției TV „iUmor”, Delia a dezvăluit cât a costat una dintre gențile ei.

Mihai Bendeac: Zi, Matache, [cât costă geanta] că dacă e mai mult decât mașina mea, crede-mă că te bat aici, în fața camerei.

Delia: Nu-i mai scumpă. Cât e mașina ta?

Mihai Bendeac: Mașina mea… nu știu, cred că vreo 12.000 de euro.

Delia: Nu, e mai puțin… E vreo… 9, 10 mii de euro. Nu știu de ce-s așa scumpe. Nu știu care-i faza, n-am înțeles-o.

Cheloo: Tu realizezi că mașina mea este mai ieftină decât geanta lui Matache?

Mihai Bendeac: Păi, asta am întrebat și eu. În sensul ăsta am întrebat. Ca să compar cu mașina mea.

Cheloo: Eu n-am bani, dar nu-s sărac.

Din anul 2012, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu (43 de ani). Perechea s-a cunoscut în anul 2010. „Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am și cunoscut.

În doi ani ne-am căsătorit. În acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei”, a povestit Răzvan Munteanu în trecut, pentru Adevărul.

Citește și:

De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște, pregătiți pentru al doilea copil

Prințul William crede că Prințul Harry „a pus faima mai presus de familie”

În podcastul „Aproximativ discuții”, moderat de Gojira, Delia a dezvăluit cum a făcut Răzvan tranziția de la vechiul lui job de manager de club, la cel de manager în domeniul muzical.

Cum au ajuns Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, să lucreze împreună

„E din alt material [Răzvan], e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva.

Atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor, ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat, e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să facă”, a spus Delia în interviu.

„Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis: «Hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere». Suntem o familie și de aici…”, a mai spus solista.

„Cele două vieți [profesională și privată] sunt destul de simple. Ea ia foarte rapid niște decizii, instinctual, rezolvă lucrurile repede. Dacă echipa dezbate un subiect timp de zece ore, ea poate să vină zece minute și să ne dea o idee bună pe care o îmbrățișăm cu toții.

Pentru Delia, totul trebuie să se mențină într-o zonă de joacă, pentru că altfel își pierde interesul. E ca un copil, dacă nu mai simte bucurie, pleacă! Pentru noi e important să îi conservăm starea asta pe care apoi o transmite publicului”, mai spunea Răzvan Munteanu în trecut.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter