Winona Ryder spune că s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România

De Oana Dinu, pe
Actriţa Winona Ryder spune că este posibil să se fi căsătorit cu Keanu Reeves în România, cu 26 de ani în urmă, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Dracula".

Cu ocazia promovării noului film în care joacă alături de Keanu Reeves, „Destination Wedding”, actrița americană Winona Ryder a dezvăluit pentru EW că este posibil ca dragostea lor de pe micul ecran să se fi extins și în afara lui pentru că în 1992, în timpul filmărilor la”Dracula”, s-au căsătorit cu adevărat, după părerea ei.

„Noi chiar ne-am căsătorit în «Dracula». Nu, jur că am impresia că ne-am căsătorit în viaţa reală. În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un preot român adevărat. Noi am filmat şi el a făcut tot ce trebuia făcut. Aşa că eu cred că suntem căsătoriţi” a spus Winona Ryder.

Reeves a intrat în jocul colegei lui și a întrebat: „Am spus da?“. Ryder i-a confirmat și a răspuns: „Nu îţi aminteşti? Era de Valentine’s Day“. Reeves n-a mai avut de ales şi a concluzionat: „Oh, Doamne! Suntem căsătoriţi“.

Winona Ryder si Keanu Reeves, Dracula

După ce în „Dracula„, celebrul film după cartea lui Bram Stoker, Winona Ryder a interpretat-o pe Mina Murray, logodnica avocatului Jonathan Harker (Keanu Reeves), cei doi formează din nou un cuplu în „Destination Wedding”, o comedie romantică ce va avea premiera pe 31 august.

Citește și:

Thomas Markle și familia sa ar putea începe propriul reality show la o televiziune americană

De ce s-au certat Elton John și Rod Stewart. Cei doi nu își mai vorbesc de câteva luni

Sursă foto: northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter