William și Harry ar putea fi aduși unul lângă altul de un personaj cheie. „Diana și-ar fi dorit cu disperare”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 18:04

Fostul majordom al Prințesei Diana vrea să aibă o discuție cu cei doi frați și să le facă mai multe dezvăluiri, chiar dacă „unele dintre ele nu sunt drăguțe”, pentru că are convingerea că asta și-ar fi dorit mama lor.

Fostul majordomom al Prințesei Diana se teme că nu va avea niciodată ocazia să le spună Prințului William și lui Harry ceea ce știe despre cea care le-a dat viață.

Paul Burrell are cancer și vrea să se vadă cu William și Harry înainte de a fi prea târziu

Paul Burrell a dezvăluit că are cancer de prostată și că boala îl face să grăbească lucrurile înainte de a fi prea târziu, conform Mirror. Fostul servitor regal crede că asta și-ar fi dorit Prințesa să facă.

În timp ce se pregătește pentru o intervenție chirurgicală, Burrell vrea să le facă băieților mai multe mărturisiri. „Cred că Diana mi-ar spune: Paul, trebuie să faci asta o prioritate. Trebuie să mergi să-mi vezi băieții”.

Paul Burrell: „Moartea ei ar fi trebuit să-i lipească pe Harry și William, dar nu a fost așa”

Burrell a fost majordomul Dianei timp de zece ani înainte de moartea ei subită, care s-a produs în 1997, iar deseori se referă la ea ca la „stânca lui”. Acum simte că este momentul potrivit să dezvăluie unele dintre lucrurile pe care Diana i le-a încredințat și despre care nu a vorbit niciodată.

„Cred că ceea ce am de spus i-ar putea aduce unul lângă altul pe băieți, ceea ce Diana și-ar fi dorit cu disperare. Le voi spune doar adevărul, atâta tot. Nu caut nimic în schimb”.

Burrell a dezbătut și ruptura dintre frați. El spune că dorește să-l vadă pe William „prinzând brațul fratelui său”, dar a recunoscut că sunt „prea multe obstacole în cale”.

„Priviți la Harry și William ca la niște copii de 11 și 14 ani, care merg în spatele sicriului mamei lor. Națiunea a văzut asta, națiunea a fost martoră la asta. Inimile ni s-au frânt pentru acei doi băieți.

Acea cale trebuie urmată și acum. Asta și-ar fi dorit Diana. Ca cei doi băieți să rămână blocați unul lângă altul pentru tot restul vieții. Moartea ei ar fi trebuit să-i lipească pentru totdeauna, dar nu a fost așa”.

Harry a lansat mai multe atacuri către William și Charles

Harry a adus mai multe acuzații familiei regale. Dar Ducele se apără spunând că nimic din ceea ce a făcut nu a fost pentru a-și răni familia.

Harry susține că nu a avut niciodată intenția de a provoca rău. „Îmi iubesc tatăl. Îmi iubesc fratele. Îmi iubesc familia. Nimic din ceea ce am spus în această carte sau altfel nu a fost cu intenția de a-i răni”, i-a spus Prințul lui Tom Bradby de la ITV.

Ducele speră că va ajunge să vorbească despre ruptură cu familia regală.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter