„Cruzimea Prințului Harry față de regele Charles nu cunoaște limite!” Cine spune asta

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 17 februarie 2023, 11:46

Prințul Harry și Meghan Markle au fost taxați de un biograf regal după ce s-a aflat că vor fi invitați la încoronarea Regelui Charles. Ducele și ducesa de Sussex nu au confirmat încă dacă își vor susține tatăl în ziua cea mare. Cu toate astea, mulți consideră că fratele lui William joacă mult prea dur.

Ducele de Sussex a menționat într-un interviu că dorește să aibă discuții cu rudele sale apropiate înainte de evenimentul istoric și că mingea e în terenul lor.

Prințul Harry, acuzat că e mult prea dur cu Charles

„Cruzimea Prințului Harry față de tatăl său nu are limite”, potrivit unui biograf regal. Comentariile vin de la expertul regal Angela Levin pe fondul dezvăluirii că Meghan și Harry vor fi invitați la încoronare . Cu toate acestea, încă nu este clar dacă ducii de Sussex vor accepta invitația. Nici Meghan nu a fost nu a fost scutită de critici, deoarece Levin spune despre ducesă că este o rebelă care a vrut să „încurce lucrurile”.

„Are convingerea că el conduce tot spectacolul”

Levin a vorbit cu Dan Wootton la GB News despre Prințul Harry și Meghan Markle, care au toate șansele să își facă intrarea în scenă la încoronare. 

„Nu există oricum un părinte perfect – tată sau mamă – toți suntem vulnerabili, și Harry este un om vulnerabil. Acceptă asta despre el însuși, dar nu pentru tatăl său sau pentru oricine altcineva despre care vrea să spună lucruri nepoliticoase. Trebuie să facă ce este corect”, a spus Levin.

„Încă are convingerea că el conduce tot spectacolul, că știe mai bine decât oricine altcineva. El spune că poate schimba familia regală pentru că este atât de depășită. Nimeni nu și-ar dori să se apropie de familia regală, sincer. Cred că cruzimea lui față de tatăl său nu cunoaște limite”.

Harry și Meghan nu și-au anunțat încă întoarcerea în Marea Britanie, în mai. „Se pot întâmpla multe de acum până atunci. Dar, știi, ușa este mereu deschisă. Mingea este în terenul lor.

Sunt multe de discutat și sper cu adevărat că sunt dispuși să stea jos și să vorbească despre asta, pentru că s-au întâmplat multe în șase ani. Și înainte de asta, de asemenea.”, i-a spus Harry lui Tom Bradby de la ITV.

Meghan și Harry nu vor juca niciun rol la încoronare

Cu toate acestea, familia regală are convingerea că cei doi vor paticipa la încoronare.

Regele Charles își dorește ca fiul său cel mic și nora să participe la eveniment. Cei care plănuiesc să fie printre cei 2.000 de spectatori vor avea la dispoziție doar câteva săptămâni pentru a oferi un răspuns oficialilor care organizează evenimentul, termenul limită fiind stabilit pentru începutul lunii aprilie.

Dacă vor participa, Meghan și Harry nu vor juca niciun rol în timpul încoronării, deoarece nu mai sunt membri ai familiei regale cu normă întreagă.

În conformitate cu statutul lor, aceștia ar trebui, de asemenea, să fie așezați într-o poziție mai puțin relevantă decât Prințul și Prințesa de Wales și alți membri ai familiei regale.

Oficialii vor lucra cu atenție la planul de locuri pentru a reduce șansele ca William și Harry să fie văzuți în public împreună în timpul ceremoniei, o mișcare inteligentă pentru a evita ca Charles și Camilla să dispară din lumina reflectoarelor.

Harry și Meghan, dezamăgiți de Jubileu

La sărbătorile pentru Jubileul de platină al Reginei, lui Harry și Meghan li s-a permis să participe doar la evenimentele deschise pentru familia mai largă și nu și-au făcut apariția pe balcon ca și ceilați.

La slujba de mulțumire desfășurată în iunie anul trecut la Catedrala Sf. Paul, ducii de Sussex s-au așezat în al doilea rând, printre alți membri ai familiei regale care nu lucrează.

Scaunele au fost aranjate la fel și la înmornântarea Reginei.

Ducele de Sussex s-a alăturat altor membri regali în cortegiul funerar, dar nu i s-a permis să poarte uniformă.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter