Harry recunoaște că a existat un moment în care Regina l-a dezamăgit. Povestea are legătură cu Meghan Markle

De Simona Tudorache, pe

Prințul Harry și-a anunțat logodna cu Meghan Markle în noiembrie 2017, la puțin peste un an de la prima întâlnire. Evenimentul nu a fost unul lipsit de peripeții. Acum s-a aflat că Harry a rămas fără replică după ce i-a spus suveranei despre planurile sale de a se căsători cu Meghan, iar ea a avut un răspuns pe măsură. Totul se întâmpla în timpul unei excursii cu familia la Sandringham.

După ce le-a mărturisit celor mai de încredere consilieri ai săi marea sa dorință, tânărul de 38 de ani a fost în scurt timp informat că trebuie să urmeze regulile regale. În primul rând trebuia să ceară permisiunea Reginei.

Harry spune că a existat un moment în care Regina l-a dezamăgit

Cu toate acestea, în noul său memoriu, Spare, ducele și-a exprimat dezamăgirea că a fost necesar să respecte această regulă. El susține că nu avea niciun sens să îi ceară permisiunea Reginei Elisabeta, iar asta pentru că era un bărbat matur.

Harry a fost nemulțumit că trebuie să urmeze o astfel de regulă, iar când a găsit un moment pentru a-i spune totul bunicii sale, tonul pe care îl folosea nu a trecut neobservat. Se pare că Regina a avut pentru el doar câteva cuvinte și a folosit un ton similar, iar asta l-a lăsat pe Harry fără cuvinte.

Harry a pregătit terenul pentru marea dezvăluire

În memoriile sale, Prințul Harry recunoaște că a devenit nervos din cauza răspunsului, deoarece un „Nu” i-ar fi cauzat probleme în relația sa cu fosta actriță din SUA.

Harry a așteptat un moment potrivit în călătorie pentru a pune marea întrebare și spera că Regina are o dispoziție bună. Își amintește că i-a mărturisit bunicii sale cât de mult o iubește pe Meghan și că vrea să se căsătorească cu ea. El a adăugat apoi că i s-a spus că trebuie să-i ceară permisiunea, la care ea a răspuns: „Trebuie?”.

Apoi s-a lăsat tăcerea și replica ei a venit cu întârziere: „Ei bine, atunci… presupun că trebuie să spun da”, a adăugat Regina.

Citește și: Prințul Harry, în discuții pentru un nou interviu despre viața sa: „Să nu fiți surprinși dacă îl veți vedea în acel show”

Cum a reacționat Regina când a aflat că o vrea pe Meghan

Harry recunoaște că a fost destul de dezamăgit de răspunsul ei, adăugând că s-a întrebat dacă a fost „sarcastică”, „ironică” sau „în mod deliberat criptică”.
„Nu o văzusem niciodată pe bunica să facă vreun joc de cuvinte și acesta ar fi un moment bizar”, susține el în carte.

Harry și Meghan s-au căsătorit pe 19 mai 2018 la Windsor.

Cum s-a despărțit Harry de Regină

Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie 2022 în Scoția, iar Harry a sosit la Castelul Balmoral la două ore după moartea ei.
În cartea sa, Harry povestește că tatăl său, regele Charles al III-lea, l-a sunat pentru a-i explica că „sănătatea bunicii a luat o întorsătură”.

În memoriile sale, Harry descrie cu emoție momentul de final: „Am înaintat cu incertitudine și am văzut-o. Am rămas nemișcat, privind-o cu atenție pentru o vreme. I-am șoptit că sper că e fericită, pentru că acum este cu bunicul.

I-am spus că o admir pentru că și-a îndeplinit sarcinile până la final, jubileul, primirea noului prim-ministru”.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter