„Harry și Meghan” a devenit documentarul care a spart toate topurile Netflix. Suma uriașă încasată de cei doi

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 14 decembrie 2022, 13:44

„Harry & Meghan”, documentarul difuzat de Netflix despre viața Prințului Harry al Marii Britanii și a soției sale, a devenit cel mai vizionat documentar din istoria platformei, în prima săptămână de după lansare, potrivit companiei de streaming.

Harry & Meghan este al doilea cel mai vizionat serial în limba engleză de pe Netflix, la nivel global, în perioada 5 – 11 decembrie. A fost întrecut doar de serialul Wednesday, în regia lui Tim Burton, o reinterpretare a serialului Familia Addams, precizează The Guardian.

Harry și Meghan, sumă fabuloasă încasată de pe urma documentarului Netflix

Netflix a anunțat într-un comunicat de presă că primele trei episoade au înregistrat 81,55 de milioane de ore de vizionare

În Regatul Unit, documentarul a fost în ultima săptămână pe locul 1 în secțiunea serialelor de pe Netflix și a ocupat a doua poziția în Australia și Statele Unite ale Americii. În alte 85 de țări, documentarul a intrat, la aceeași categorie, în top 10

Harry & Meghan a fost serialul în limba engleză numărul 1 în timpul săptămânii în Marea Britanie și numărul 2 în Australia și SUA. A ajuns în top 10 al televiziunii Netflix în 85 de țări.

Citește și: Tensiuni la Casa Regală. Ce se întâmplă între Prinți

În primele trei episoade, Prințul și Prințesa de Wales au făcut o serie de dezvăluiri, Meghan amintindu-și prima ei amenințare cu moartea, iar Harry vorbind despre cum obișnuia să se deghizeze atunci când ieșea la întâlnire cu soția lui, pentru a nu fi recunoscut de presă.

Cuplul a fost plătit cu o sumă între 100 și 150 de milioane de dolari de către Netflix pentru a face parte din producția serialelor, documentarelor și a programelor dedicate copiiilor, cu scenarii diferite care au fost scrise de-a lungul mai multor ani.

Criticați pentru că au făcut publice videoclipuri și fotografii personale

Ei au răspuns și criticilor legate de afișarea clipurilor video și fotografiilor personale în documentar, un purtător de cuvânt al cuplului afirmând că confidențialitatea nu a fost un motiv pentru care cei doi au fost nevoiți să se retragă din îndatoririle regale și să părăsească Marea Britanie.

„Ducele și ducesa nu au citat niciodată confidențialitatea drept motiv pentru a se retrage”, a spus secretarul de presă al cuplului. „Această narațiune distorsionată a fost menită să prindă cuplul în tăcere… Ei aleg să-și împărtășească povestea, în condițiile lor, și totuși mass-media a creat o poveste complet neadevărată. Faptele reale sunt chiar în fața lor.”

Al doilea set de trei episoade Harry & Meghan va fi lansat pe Netflix joi, și vor pune accent pe decizia lor de a renunța la îndatoririle regale.

„Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele”, spune Harry în trailer , în timp ce Meghan adaugă: „Nu am fost aruncați la lup, ci eram hrăniși de lupi”.

În ianuarie 2020, Prințul Harry și Meghan au anuțat că renunță la rolurile lor de seniori ai Casei Regale pentru a se reloca în America de Nord.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter