Prințul Harry, o nouă dezvăluire tulburătoare. Ce i-ar fi fost pus pe piept, în sicriu, Prințesei Diana

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Luni, 16 ianuarie 2023, 14:56

Volumul biografic al Prințului Harry, „Rezervă”, continuă să scoată la iveală detalii neștiute până acum din interiorul Casei Regale Britanice. Dezvăluirile făcute de Ducele de Sussex au dat naștere la dezbateri intense și au făcut din cartea sa un succes nemaiîntâlnit.

În România, întregul tiraj de 15.000 de exemplare al cărții a fost epuizat în doar 48 de ore de la lansare, iar editura Nemira, cea care a publicat volumul la noi în țară, a anunțat retipărirea cărții în regim de urgență.

Detaliul neștiut despre modul în care ar fi fost înhumată Prințesa Diana

Este cunoscut faptul că Prințesa Diana a fost înmormântată într-un sicriu de plumb, de 250 de kilograme, pe o insulă din Althorp, în nord-vestul Londrei, acolo unde și-a petrecut primii ani din viață, alături de familia ei. Deși la momentul înmormântării ea nu mai făcea parte din Familia Regală, fiind divorțată de Charles, Regina Elisabeta a II-a a acceptat ca Diana să fie înmormântată conform protocolului regal, ca urmare a presiunii britanicilor care o îndrăgeau nespus pe Prințesă.

Acum, în cartea sa, „Rezervă”, Prințul Harry a povestit și un detaliu neștiut despre înhumarea mamei sale.

„Se spune că mamei i-au fost împreunate mâinile pe piept și că între ele i-a fost pusă o fotografie cu mine și cu Willy, posibil singurii doi bărbați care au iubit-o vreodată cu adevărat. Cu siguranță cei doi care au iubit-o cel mai mult. Aveam să-i zâmbim pe vecie în întuneric” – Prințul Harry, Rezervă, editura Nemira, 2023.

Citește și – Prințul Harry, dezvăluiri dureroase despre avortul suferit de Meghan Markle. „Am pus micuțul pachet, ușor, în pământ”

Citește și – Prințul Harry: „Sunt de rezervă! M-am născut în caz că William are nevoie de un transplant de organe”

Citește și – Prințul Harry visează la o împăcare. Ducele de Sussex își dorește discuții private cu membrii Familiei Regale: „Va avea un efect de undă”

Citește și – Prințul Harry a avut o pasiune pentru o altă actriță cunoscută: „M-am întrebat dacă aș fi avut curajul să îi spun”

Dezvăluirile care au uimit întreaga lume

În același volum, Prințul Harry a făcut numeroase alte dezvăluiri. Chiar titlul cărții, „Rezervă”, face referire la faptul că propria familie i-ar fi spus, încă din copilărie, că el este „Prințul de rezervă”, în cazul în care moștenitorului, Prințul William, i s-ar întâmpla ceva.

Ducele de Sussex vorbește și despre relația lipsită de afecțiune pe care a avut-o cu tatăl și bunica lui, din copilărie, menționând că nu crede că a fost vreodată îmbrățișat de aceștia.

El continuă seria dezvăluirilor cu detalii despre primele sale experiențe cu drogurile, despre prima experiență sexuală, pe care a avut-o cu o femeie mai în vârstă ca el, în spatele unui pub, dar și cu detalii mai recente, din relația sa cu Meghan Markle, cum ar fi avortul spontan pe care aceasta l-a suferit și momentul în care el însuși a îngropat „micuțul pachet”.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter