What’s Up și iubita lui, Alice Badea, au vorbit despre căsătorie

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 11:24

La scurt timp de la separarea de soția lui, Simina Costea, artistul What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea, mărturisea că iubește din nou. Muzicianul formează un cuplu cu violonista Alice Badea. Partenera lui What’s Up este profesoară de muzică și co-fondatoare a două școli private de muzică din București.

Alice Badea a colaborat cu artiști precum Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills şi JO. Pe plan muzical, s-a intersectat şi cu What’s Up. Apropiaţii artistului susțin că cea care a adus-o în echipă a fost chiar Simina, fosta soție a cântărețului.

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, What’s Up și iubita lui au vorbit despre căsătorie și despre planurile lor de Ziua Îndrăgostiților. „Bem un vin. Sărbătorim dragostea noastră, în principiu, cât putem de des. Suntem și pe nou și pe vechi, Valentine’s Day, Dragobete…”, a spus artistul.

What’s Up și iubita lui, Alice Badea, au vorbit despre căsătorie

Luni, 8 februarie, solistul a împlinit 32 de ani. Deși o prezintă pe Alice publicului drept soția lui, perechea nu și-a oficializat concret relația. „La 33 de zile de când am întrebat-o dacă vrea să fie iubita mea, eu-s mai pe vechi, ea avea 33 de ani atunci, am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea, dar pe nou. Să facem ceva care să fie pe viață [fără căsătoria propriu-zisă].

Și am făcut aceste tatuaje cu fluturi [pe inelar]”, a spus artistul. „Pentru iubire nu ai nevoie neapărat de un act. Asta cred eu”, a completat iubita solistului. „Oamenii sunt într-o continuă schimbare și fiecare trebuie să-și trăiască viața așa cum simte el. Noi așa am simțit, că ne poate lega acest fluturaș”, a adăugat artistul.

Întrebați de Cove dacă sunt romantici, Alice a mai spus: „Da, What’s este foarte romantic. Cântă, îmi compune, îmi trimite piese, suntem foarte apropiați. Mai suntem și pe contră. Suntem două firi foarte puternice și de mult ori muncim la a ne accepta diferențele”.

Foto: Instagram

Citește și:

Fosta soție a lui What’s Up, Simina Costea, a vorbit despre noua ei relație

Care a fost primul job al lui Pepe? „Niciodată nu mi-a fost rușine”

În ultima lună de sarcină, Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter