Walter Zenga a confirmat despărțirea de Raluca: „Soția mea este schimbată radical”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 octombrie 2020, 10:10
Walter Zenga a anunțat că a depus actele de divorț. Printr-un mesaj pe rețelele de socializare, acesta a dezvăluit și motivele pentru care el și Raluca, soția sa, au ajuns la despărțire. 

Walter Zenga, 60 de ani, a confirmat informaţiile că el şi Raluca, 38 de ani, au luat decizia să divorţeze. Antrenorul a ținut să lămurească lucrurile „pentru a nu lasă loc de alte interpretări”, după cum a scris în mesajul postat pe contul său de Instagram.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

Walter Zenga și soția sa, Raluca, divorțează după 14 ani de căsnicie

El a precizat și motivele pentru care au decis să meargă pe drumuri separate după 14 ani de căsnicie.

„Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo!

Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva nostra… Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog sa îmi respectați intimitatea și să lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!” – a transmis Walter Zenga pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum s-au cunoscut Raluca și Walter Zenga?

Walter Zenga și Raluca s-au cunoscut în urmă cu 17 ani la București, atunci când sportivul a venit în România pentru a antrena echipa FC Naţional. Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au împreună doi copii: Nicolo (9 ani) şi Samira (11 ani).

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter