Vocea României: Andreea Olariu, preferata lui Smiley

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Andreea Olariu şi Camelia Marinescu au fost concurentele pe care antrenorul Smiley le-a pus în faţa piesei, „When you believe”, cântată original de Mariah Carey.
„Sper ca buturuga mică să nu răstoarne carul mare, de data aceasta. Andreea are jumătate din vârsta mea”, mărturisea Camelia înainte să intre la duel.

Din păcate pentru ea alegera lui Smiley nu i-a fost favorabilă, el alegând să meargă mai departe cu puştoaica de 15 ani, Andreea Olariu.

Pentru Andreea Olariu, alegerea antrenorului este mai mult decât îmbucurătoare dacă declaraţia pe care a dat-o la începutul concursului: „Vreau să ajung în echipa lui Smiley”, spunea ea atunci.

„Muzica este totul pentru mine, mă conduce şi este cel mai bun mod de a mă exprima. Îmi place să simt publicul aproape de mine, să transmit emoţiile mele celor din jur. Concursul „VOCEA ROMÂNIEI” înseamnă pentru mine oportunitatea de a-mi dezvolta cariera muzicală şi de a fi mediatizată. Sunt întotdeauna dornică de a învăţa lucruri noi şi îmi place concurenţa. Cred că participarea mea la acest show mă va ajuta să-mi îmbogăţesc cunoştinţele muzicale, să mi se deschidă mai uşor uşile unor case de discuri, să-mi găsesc un producător care să creadă în talentul meu şi să mă ajute să-mi împlinesc visul”, a declarat Andreea Olariu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter