Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, pregătiți pentru al doilea copil?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 15:29

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, formează un cuplu din anul 2014. Perechea are împreună o fiică, Zora, în vârstă de 3 ani.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, pregătiți pentru al doilea copil?

În timpul unui drive test în familie, perechea a oferit indicii referitoare la o posibilă sarcină. Aflată la volanul autoturismului pe care îl testa alături de soțul ei, fiica lor și patrupedul familiei, Alice a stârnit o serie de întrebări după ce a făcut o observație referitoare la cel de-al doilea copil.

În timp ce a enumerat calitățile noului model de mașină, Vladimir Drăghia a spus: „Are o grămadă de spațiu…”. Iar Alice a completat: „Da, e foarte spațioasă. Și în portbagaj ai loc pentru tot felul de lucruri de care ai nevoie atunci când ai un copil … Sau doi!”.

Vladimir Drăghia a intrat în jocul soției sale și a afirmat: „Dar noi avem deja doi copii, ia uite-l pe ăsta (Loco, câinele perechii adoptat la mijlocul lunii martie). Da, dacă aveți doi copii, e suficient spațiu și în portbagaj, dacă aveți unul este perfect așa cum este!”.

Vladimir Drăghia: „Știu că sunt foarte norocos”

În vara anului acesta (10 iulie 2020), Alice a împlinit 29 de ani. Cu ocazia aniversării sale, Vladimir a publicat următorul mesaj în mediul online: „La mulți ani celei care m-a luat teren viran și a făcut din mine acasă. :-)”.

„Știu că sunt foarte norocos și sper să știu să am grijă de norocul ăsta. (…) Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut.

Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu.

Femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, a povestit Vladimir Drăghia, la Interviurile VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Virgil Ianțu, despre infectarea cu noul coronavirus: „Nu m-am panicat”

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Cum se menține în formă bebelușa Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter