Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au confirmat relația. Ce imagini au publicat cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 13:59

Vlad Gherman (28 de ani) și Oana Moșneagu (31 de ani) au confirmat că formează un cuplu. Cei doi au publicat o serie de fotografii în ipostaze tandre, spre bucuria fanilor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Zvonurile potrivit cărora Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-ar iubi în secret au apărut de luni bune, dar cei doi actori din serialul „Adela” au negat relația. Aceștia au susținut că sunt doar prieteni și colegi, deși apăreau tot mai des împreună, iar la începutul anului au plecat într-o vacanță exotică.

Citește și: Ginerele lui Vladimir Putin a rămas fără jumătate din avere după ce a înșelat-o pe fiica președintelui rus

Loredana Groza, subiect în presa străină după ce s-a dus cu Nick Casciaro în Italia

Cum arată Gabriela Cristea fără machiaj. „Asta ești tu”

Atenție la frauda „wangiri”, înșelăciunea infractorilor prin intermediul telefonului

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au confirmat relația

Fanii au fost convinși că nu doar prietenia îi leagă pe cei doi actori și se pare că au avut dreptate. Vlad Gherman a lansat recent o piesă de dragoste, iar în videoclip apare alături de Oana Moșneagu, în ipostaze extrem de apropiate. Chiar și versurile pare inspirate de povestea lor de dragoste.

La puțin timp după, cei doi și-au recunoscut relația de iubire pe rețelele de socializare, acolo unde au publicat un mesaj scurt, dar și mai multe fotografii în care apar împreună.

Da! Răspunsul la întrebarea voastră e „da”, au scris cei doi. 

Fanii au reacționat imediat și au trimis numeroase mesaje de felicitare: „Să fiți fericiți! Să vă iubiți! Să vă respectați! Asta e tot ce contează”, „Nici dacă câștigam un miliard de euro nu mă bucuram așa de taree”, „Sunteți superbi”.

Vlad Gherman a format un cuplu timp de nouă ani cu Cristina Ciobănașu. Cei doi au anunțat că s-au despărțit la începutul anului 2021. Actorul a mărturisit că au urmat câteva luni extrem de grele și că a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste separarea de fosta lui iubită.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter