Vlad Gherman și Oana Moșneagu, noi detalii despre relația lor. Când s-au cunoscut, de fapt

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 februarie 2022, 16:42

Vlad Gherman (28 de ani) formează în prezent un cuplu cu Oana Moșneagu (31 de ani). Perechea s-a cunoscut cu mai mulți ani în urmă, la castingul pentru serialul „Fructul oprit”. La vremea aceea, Vlad forma un cuplu cu actrița Cristina Ciobănașu (25 de ani).

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, noi detalii despre relația lor. Când s-au cunoscut, de fapt

Vlad și Cristina s-au despărțit în februarie 2021, după 9 ani de relație, dintre care 2 de logodnă. De anul trecut, Cristina formează un cuplu cu un tânăr numit Alexandru Mureșan. Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2021. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da» ❤️”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în descrierea mai multor imagini cu el și Oana.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Recent, perechea a făcut mai multe dezvăluiri referitoare la relația lor pe YouTube. Întrebați dacă a fost dragoste la prima vedere, Oana a răspuns: „Noi am avut o primă vedere la castingul pentru «Fructul oprit», acum mult timp. El era combinat cu Cris, eu eram singură, cel puțin la casting”.

„Vezi un cuplu, un el și o ea și spui despre el: «Ce băiat mișto, material de relație, cu care ar putea să fie o fată!». Sincer, asta am gândit atunci, dar nu să-l am eu. Mi s-a mai întâmplat și cu alți băieți. Atât. Nu prea știam de tine și de Cris, dar știam de tine, că joci în seriale. Eram super emoționată și inhibată, încercam să fiu stăpână pe mine. Erai super de treabă și super cald”, a mai spus actrița.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Cum se înțeleg, de fapt, Oana Moșneagu și Cristina Ciobănașu

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au confirmat relația. Ce imagini au publicat cei doi

„Când am dat casting împreună m-a fermecat felul ei de a fi în secvența respectivă. Era super conectată la realitatea situației”, a completat actorul.

„În perioada în care el s-a despărțit, și eu m-am despărțit de persoana cu care eram și, de fapt, asta ne-a adus împreună, faptul că eram niște suferinzi. Aveam nevoie de oameni cu care să empatizăm și care să empatizeze cu noi, suferința ne-a adus împreună”, a mai dezvăluit Oana Moșneagu.

„Noi negam, refuzam varianta, pentru că relația de prietenie era foarte importantă. Eu mă gândeam că, dacă încercăm ceva și nu ne iese, nu aș vrea să-l pierd ca prieten. În plus, ieșisem fiecare din relații lungi, după despărțiri care ne-au impactat destul de tare și mă gândeam că nu e momentul, în general, să începem ceva cu alte persoane”, a continuat.

„Sunt lucruri pe care le avem în comun, percepem la fel, și avem cam aceleași principii când vine vorba de o relație”, a adăugat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter