Vlad Gherman și-a făcut implant de păr. Cum arată actorul după intervenția estetică

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Vlad Gherman (28 de ani) a dezvăluit că și-a făcut implant de păr. „Da, am făcut implantul de păr și de-acum începe procesul de vindecare. La începutul anului, când voi reveni pe YouTube, vă voi arăta cum a decurs tot acest proces!”, a scris actorul pe Instagram, în dreptul unui selfie.

Vlad Gherman și-a făcut implant de păr. Cum arată actorul după intervenția estetică

„Un nou capitol începe!”, a mai scris Vlad Gherman, în dreptul altei fotografii. „O să fie bine!; Ești superb!; Ești foarte drăguț!; Să fie cu noroc noua etapă!; Mă bucur pentru tine!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postărilor actorului. Imagini cu Vlad Gherman după implantul de păr găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Vlad Gherman nu este singurul bărbat celebru din România care a apelat la o astfel de intervenție. Tot anul acesta, Laurențiu Duță (45 de ani), unul dintre soliștii trupei 3 sud-est, și-a făcut implant de păr. „Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc medicilor și întregului personal”, a scris cântărețul atunci pe Instagram.

În 2014, la 36 de ani, Cătălin Măruță a optat de asemenea pentru un implant de păr. „A fost o experiență foarte ușor de suportat, practic am așteptat să treacă orele și medicul să-și termine treaba. A fost mai degrabă o probă de răbdare, decât o intervenție chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta”, spunea prezentatorul TV la vremea aceea, pentru Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De ce afecțiune suferă actorul Vlad Gherman. „Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri”

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am reușit să ies din depresia aia”

Cătălin a ales o clinică din Turcia la care, înaintea lui, mersese Sorin Brotnei (40 de ani), fostul solist Akcent. „Am văzut rezultatele excelente la Sorin și auzisem atât de multe lucruri despre doctorul respectiv, încât am vrut să ajung la el, deși pentru o programare trebuie să aștepți câteva luni bune”, a mai spus Măruță atunci, tot pentru Click!. În prezent, un implant de păr poate ajunge să coste în jurul a 2500 de euro.

Sorin și-a făcut transplantul de păr în 2010. Rezultatele l-au mulțumit atât de tare încât a vrut să le ofere și altora această oportunitate. Așadar, artistul a pus bazele unei astfel de clinici în România. „Am început în 2013 și doctorul vine lunar ca să consulte pacienții și apoi intervențiile se fac în Istanbul. Facem consultații regulate, iar eu stabilesc întâlnirile”, declara Sorin în 2016, pentru Click!.

Printre bărbații din showbiz care au mai apelat la acest artificiu de înfrumusețare se mai numără artiștii Dan Bittman (59 de ani) și Dinu Maxer (47 de ani), actorul Andrei Duban (49 de ani) și omul de radio Mihai Morar (39 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter