Vlad Gherman, dezvăluiri cu ochii în lacrimi! Ce a transmis actorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 octombrie 2021, 15:26

Vlad Gherman le-a pregătit fanilor săi un nou vlog cu amintiri din copilăria sa. Imaginile cu familia lui l-au emoționat atât de mult, încât actorul nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Vlad Gherman le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram că a făcut un vlog emoționat cu mama lui, în care apar fotografii și filmări de pe vremea când actorul era copil. În timp ce monta video-ul, artistul a început să plângă.

E puțin șocant pentru că mă emoționează foarte mult ce montez aici. Îmi aduc aminte de bunici și de oamenii care nu mai sunt, le-a spus Vlad Gherman fanilor săi, în timp ce ochii i s-au umplut de lacrimi.

Citește și: Casa de modă Givenchy, aspru criticată din cauza unui colier. Cum arată accesoriul

Jennifer Lawrence, apariție neașteptată pe străzile din New York. Vedeta e însărcinată în 5 luni

Viorica de la Clejani, puternic afectată de COVID-19. Solista a stat 10 zile în spital

Kate Middleton, apariție surprinzătoare într-o rochie ce costă sub 100 lei

Vlad Gherman, prima reacție după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu noul iubit

Tot în cadrul unui vlog de pe canalul său de Youtube, Vlad Gherman a vorbit despre noua relație a Cristinei Ciobănașu. Actorul a mărturisit că știa de povestea de iubire pe care fosta lui iubită o trăiește de câteva luni alături de Alexandru Mureșan.

Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să îmi spună lucrul asta.

Ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, că poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte. Ce mă deranjează este că oamenii tind să răstălmăcească puțin adevărul, a mărturisit acesta.

Nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer.

Nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas, a mai spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit la începutul acestui an, după o relație de nouă ani. Cei doi au rămas prieteni și colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter