Viviana Sposub: „Abia aștept să fiu mamă”

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub (24 de ani) formează din august 2021 un cuplu cu actorul George Burcea (33 de ani). Perechea s-a cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, difuzat de Pro TV. Recent, în mediul online, Viviana a spus că „abia așteaptă să fie mamă”.

Viviana Sposub: „Abia aștept să fiu mamă”

Actorul mai are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani), din mariajul cu Andreea Bălan (37 de ani). George și Andreea au format un cuplu timp de 4 ani. S-au căsătorit în august 2019 și s-au separat în martie 2020, însă divorțul încă nu s-a finalizat.

Despre copii, Viviana a spus de curând: „Apropo de copii, e o întrebare pe care o primesc de foarte multe ori. Da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă”. În august 2019, Viviana spunea: „Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”.

Deși încă este căsătorit cu Andreea Bălan, actorul a declarat în mai multe interviuri că își dorește să o ceară în căsătorie pe Viviana. „O voi cere pe Viviana de soție. Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a declarat în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea. „Viviana este de neclintit”

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

„O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inelul”, a mai declarat actorul la Antena Stars. În ciuda acestor declarații, George a spus recent că nu se va recăsători curând.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an. Bianca… uite măi că mi-a intrat și cumnățica”, a spus actorul în mediul online.

Bianca (31 de ani) este sora Vivianei Sposub. Tânăra locuiește în Iași, iar, spre deosebire de sora ei mai mică, activează într-un domeniu foarte diferit de televiziune, mai precis cel de IT.

„Ne înțelegem foarte bine, avem o relație specială, dar, din păcate, ne vedem foarte rar. Înainte eram nedespărțite, ieșeam foarte des la petreceri, în oraș sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am și eu vacanțe, însă distanța își spune cuvântul”, spunea Viviana în august 2019.

„Avem o relație specială, discutăm aproape orice. Pot spune că este cea mai bună prietenă a mea, dar după mama, pentru că atunci când am ceva de vorbit mama este prima persoană căreia îi spun orice”, a adăugat Viviana atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter