Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea:„Au fost momente dificile”

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul reality show-ului „Ferma” și s-au îndrăgostit. De atunci au trecut doi ani, iar relația lor este una tot mai frumoasă, în ciuda momentelor dificile prin care au trecut.

Viviana Sposub a intrat în viața lui George Burcea când actorul se afla în plin divorț de Andreea Bălan. Au trecut prin momente dificile, dar asta nu i-a descurajat, ci dimpotrivă, i-a unit și mai mult. Au trecut aproape doi ani de când formează un cuplu, iar prezentatoarea TV spune că au o relație extrem de sănătoasă.

Citește și: Dani Oțil și Mihai Bobonete, de nerecunoscut într-o poză din tinerețe. Cum au reacționat fanii când i-au văzut

Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost fotografiat în compania fostei logodnice

Eurovision 2022. Organizatorii acuză că ne-am calificat fraudulos în finală

Cristina Bălan, incident în parcare: „Îți doresc să nu ai niciodată parte de vreun handicap”

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea:„Au fost momente dificile”

Ne bucurăm de o relație foarte frumoasă și sănătoasă, au trecut aproape doi ani de când formăm un cuplu. Cred că relația noastră a trecut prin foarte multe etape, dar, cum să zic, ne-am dus din bine în mai bine. Ne-am cunoscut tot mai mult, ne-am legat mai mult.

Suntem foarte sudați și mă bucur că toate merg înspre bine, indiferent de hopurile pe care a trebuit să le trecem împreună. (…)

Spun cu mâna pe inimă că este cea mai sănătoasă relație pe care am avut-o până acum și de asta funcționează așa de bine. Noi ne înțelegem tare bine și, atunci, orice greutate am avea, trecem peste cu zâmbetul pe buze, a mărturisit Viviana Sposub într-un interviu pentru ego.ro.

Frumoasa brunetă a spus că în ciuda dificultăților, nu s-a gândit nicio clipă să pună capăt relației cu actorul.

Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru pentru că suntem prea frumoși împreună (râde). Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună, a dezvăluit ea.

Viviana Sposub, despre nunta cu George Burcea

Chiar dacă se iubesc și au o relație frumoasă, Viviana Sposub mărturisește că nu se grăbește să se căsătorească, nici să devină mamă.

Cred că mai avem de așteptat până la nuntă, până la copii. Luăm totul treptat, fiecare etapă a relației. El mai are treburi de rezolvat și atunci nu cred că ar trebui să grăbim lucrurile. Ne bucurăm de moment.

Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă. Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă, a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter