Ce părere are Misty despre Viviana Sposub. „E frumos să lași loc de bună ziua”

De Unica.ro, pe

Misty (32 de ani) a spus recent în mediul online ce părere are despre prezentatoarea TV Viviana Sposub (25 de ani). Viviana este iubita actorului George Burcea (34 de ani), care, vreme de 4 ani și jumătate, a format un cuplu cu artista Andreea Bălan (38 de ani), care a fost înșelată de Keo (44 de ani) cu Misty timp de doi ani.

Keo și Andreea au format un cuplu vreme de 8 ani, până în 2014. În 2018, Keo și Misty au devenit părinții unei fiice, Arya Violette.

Ce părere are Misty despre Viviana Sposub. „E frumos să lași loc de bună ziua”

În martie 2020, George Burcea s-a separat de Andreea Bălan după doar câteva luni de căsnicie. Fostul cuplu are împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani). Ulterior, în luna august a aceluiași an, în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, actorul a cunoscut-o pe Viviana. Curând, perechea va aniversa doi ani de relație.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Citește și: Andreea Bălan, revedere emoționantă cu fiicele Ella și Clara, după întoarcerea de la filmările pentru „America Express”

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit? Cum a fost surprinsă artista

„L-am cunoscut pe George când am mers în emisiune la Viviana (n.red.: „Vorbește lumea”, de la Pro TV). Așa i-am cunoscut pe amândoi. De atunci am început să vorbim și îmi sunt tare dragi. Sunt oameni buni și faini, respectuoși, pe care îi apreciez, iar ei, la rândul lor, mă apreciază și îmi apreciază familia. Cârcotașii care transformă problemele personale ale altcuiva în problemele tuturor vor exista întotdeauna și nu datorez nimănui nicio explicație. Și, dacă ar fi existat o problemă directă cu mine, în viață e frumos să lași loc de bună ziua indiferent de situații, iar lumea e foarte mică, vorba aceea”, a scris Misty pe Instagram.

„Cum e viața asta, chiar apreciez tare mult că te înțelegi cu George și Viviana. Nu-i așa că George și Viviana se potrivesc de minune? Iar ce a fost e bine să rămână în trecut”, i-a scris un urmăritor, iar Misty a replicat: „Se potrivesc de minune pentru că pur și simplu au fost meniți să fie împreună. Nu e atât de greu să înțelegi și să accepți. Toate cele bune și sănătate multă!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter