Viviana Sposub dă din casă: “George este un adevărat chef. Îmi pregătește întotdeauna delicatese moldovenești” / EXCLUSIV

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub și George Burcea s-au întâlnit pe platourile de filmare de la emisiunea “Ferma”(Pro TV), iar povestea de iubire începută în urmă cu doi ani continuă și astăzi. Îndrăgostiții locuiesc împreună și se descurcă excelent cu treburile casnice. Vedeta Kanal are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său, care o tratează ca pe o adevărată prințesă.

George Burcea nu și-a ascuns niciodată talentul culinar, acesta ieșind la iveală încă de pe vremea în care era soțul Andreei Bălan. În ultimii 2 ani, de când trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Viviana Sposub, actorul își răsfață consoarta cu tot felul de mâncăruri, fiind adevărată vorba că dragostea trece prin stomac.

Viviana Sposub dă din casă: “George este un adevărat chef. Îmi pregătește întotdeauna delicatese moldovenești” / EXCLUSIV

Viviana Sposub: “George este un adevărat chef”

Fostul soț al Andreei Bălan nu face niciun efort în acest sens, lui făcându-i plăcere să gătească. Așa că norocoasa este vedeta Kanal D, care e răsfățată zi de zi cu tot felul de preparate delicioase. “George se pricepe cel mai bine la gătit. Este un adevărat chef și îmi pregătește întotdeauna delicatese moldovenești. Am noroc, pentru că eu și așa nu știu să gătesc și de când a venit el în viața mea, nu știu cum de mai încap pe micul ecran, pentru că mănânc foarte mult și la ore foarte târzii, pentru că el se lungește toată ziua. Îi face plăcere să stea în bucătărie, să asculte un podcast, să asculte o muzică, mai vorbește și la telefon și o ciorbă se face în foarte multe ore la noi în casă, dar îl apreciez foarte mult pentru asta, iar în rest ne împărțim treburile. Cu siguranță că trebuie să existe colaborare”, a mărturisit, pentru Unica.ro, Viviana Sposub.

Viviana Sposub dă din casă: “George este un adevărat chef. Îmi pregătește întotdeauna delicatese moldovenești” / EXCLUSIV

Viviana: “George este bărbatul care se pricepe la toate!”

Și nu doar arta culinară este punctul forte al actorului. Acesta a fost dintotdeauna interesat să rezolve lucrurile, indiferent de natura lor. Prin urmare, dacă se strică prin casă ceva, George găsește imediat soluții. “E bărbatul care se pricepe la toate”, ne-a spus Viviana încântată despre partenerul său de viață.
Iar George a recunoscut că face tot posibilul să găsească variante, ca un adevărat bărbat. “Nu există lucru pe care să nu mă pricep să îl fac, chiar dacă nu știu sută la sută, dar încerc să fac. Găsesc o rezolvare cumva, dacă nu, chem un vecin. Nu există să rămână ceva stricat în casă dacă eu sunt acolo”, a declarat, pentru Unica.ro, George Burcea.

Cei doi se înțeleg excelent, iar conviețuirea în doi le priește, după cum se poate observa. Mai mult, George a apreciat de la început faptul că Viviana și fetele lui s-au plăcut de când s-au cunoscut. Iubita actorului are o relație foarte bună cu Ella și Clara, fetele lui din căsătoria cu Andreea Bălan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter