Motivul pentru care Viviana Sposub a lipsit de la matinalul „Dimineața cu noi”: „Este reținută de poliție”

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub a lipsiti vineri, 24 iunie, de la matinalul „Dimineața cu noi”, pe care îl prezintă alături de George Tănase, Bursucu și Patrizia Paglieri. Colegii ei au făcut o glumă și au spus că este reținută de Poliție. Iubita lui George Burcea a intrat însă în direct și a lămurit situația.

Viviana Sposub este prezentă în fiecare săptămână, de luni până vineri, la „Dimineața cu noi”, matinalul difuzat de Kanal D. Însă astăzi, 24 iunie, frumoasa șatenă a lipsit din platoul emisiunii, iar colegul ei, Bursucu, în spirit de glumă, a spus că aceasta a fost reținută de Poliție.

Am dat titlu de ziar: Kanal D a dat-o afară pe Viviana? Oare există un conflict între Viviana, George și Bursucu? Wow! După care a venit Bursucu și v-a zis că Viviana e reținută de poliție. Ce s-a întâmplat? Unde se află Viviana?, a spus amuzat Bursucu.

Citește și: Dana Rogoz, o nouă schimbare de look. Cum arată acum actrița

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria piscină cu apă sărată. Cât i-a costat proiectul

Laura Cosoi a născut a treia fetiță. Ce nume au ales actrița și soțul ei pentru mezină

Carmen Grebenișan, decizie neașteptată la nici un an de la cununia cu Alex Militaru

Motivul pentru care Viviana Sposub a lipsit de la matinalul „Dimineața cu noi”

Viviana Sposub a mărturisit în direct care a fost adevăratul motiv pentru care a lipsit de fapt de la matinal.

M-au descătușat (n.r. oamenii legii). Am ajuns la fosta Poliție. Știți unde sunt? Sunt la liceul meu. Mă simt ca în vacanță. M-au oprit foști colegi, rude, oameni, m-am bucurat să îi revăd. Nu am mai fost în Botoșani de un an. Adevărul e că de dimineață am tot umblat, am treabă cu actele, se face o schimbare la față, îmi refac buletinul.

Am vrut neapărat să am buletinul pe Botoșani, aici e toată familia mea și nici nu a vrut nimeni să mă ia în spațiu. Eu am aruncat o vorbă, dar voi nu m-ați luat în serios. Imediat fac poza, mi-am luat bilet, sunt prima, urați-mi să-mi iasă poza bine, a explicat iubita lui George Burcea, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter