Cum și-a câștigat Viviana Sposub primii bani: „I-am câștigat în Botoșani”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul „La fix cu Fere”, Viviana Sposub (24 de ani) a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani. Născută în Botoșani, Viviana a urmat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București, ulterior absolvind cursurile școlii Intact Media Academy.

Cum și-a câștigat Viviana Sposub primii bani: „I-am câștigat în Botoșani”

Primul job din televiziune l-a avut în cadrul Observatorului Antenei 1, în calitate de prezentatoarea meteo. În vara anului 2019 a plecat, însă, devenind co-prezentatoare în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Și-a continuat cariera cu două reality-show-uri, „Ferma”, de la Pro TV, și „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. În prezent, Viviana este gazda show-ului matinal „Dimineața cu noi”, de la Kanal D. Deși are un portofoliu bogat în apariții TV, televiziunea nu a fost prima pasiune a Vivianei, ci muzica.

„Am făcut liceul de artă la Botoșani. Evident că mergeam și la concursuri de muzică. Am fost la foarte multe. Era un efort destul de mare pentru părinți. Financiar, pentru că nu vin dintr-o familie cu foarte mulți bani. Toate resursele noastre se duceau către visul meu de a cânta”, a povestit Viviana, în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

Viviana Sposub, declarații ironice despre divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan. „Eu sunt Viviana, spărgătoarea de case”

„Mama a fost cea care m-a îndrumat cel mai mult și care a fost cea mai aproape de mine. Tata m-a susținut de la distanță pentru că el nu a prea fost de acord cu alegerea asta. Când a trebuit să aleg facultatea am stat foarte mult pe gânduri dacă să merg la Conservator, pentru că îmi plăcea foarte mult muzica, dar, până la urmă, m-a convins și am făcut relații publice. A fost extrem de fericit”, a completat.

„Primii bani i-am câștigat în Botoșani. Încercam să mai prind câte un eveniment pe care să-l prezint pe bani sau mai cântam la o nuntă. Din anul 2 de facultate m-am angajat în televiziune, dar nu eram plătită îndeajuns de bine încât să mă întrețin singură în București. Părinții m-au ajutat o perioadă, iar perioada aia m-a ajutat să obțin un loc de muncă mai bine plătit”, a mai spus prezentatoarea TV, în podcastul „La fix cu Fere”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter