Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc. „Viviana este cel mai important om din viața mea”

De Unica.ro, pe

George Burcea (34 de ani) și Viviana Sposub (25 de ani) se vor căsători. Actorul și prezentatoarea TV formează un cuplu din august 2020. Perechea s-a cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, de la Pro TV. Cuplul a vorbit recent despre căsătorie.

Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc. „Viviana este cel mai important om din viața mea”

George și Viviana au participat recent la nunta a doi prieteni de-ai actorului. Evenimentul a avut loc în Maramureș.

„Am fost în Maramureș. A fost foarte frumos, mireasa nu a aruncat buchetul. Uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta. Nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul. Așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă”, a declarat Viviana Sposub, pentru Click!.

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult. La anul vine cererea”, a declarat și George Burcea, potrivit Playtech.

„Relația noastră e oficializată de când am ieșit din «Fermă». Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim. Așa cum în «Fermă» am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas”, mai spunea actorul în iunie 2022.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: George Burcea, despre relația cu Viviana Sposub: „Există discuții în contradictoriu”

Citește și: George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Citește și: Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

Citește și: De ce a dormit George Burcea două luni în fața blocului Vivianei Sposub

Prima oară, George a vorbit despre logodna cu Viviana în toamna anului trecut, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Într-una dintre galele show-ului, George i s-a alăturat Vivianei pe scena competiției. În testimonialul de după, perechea și-a făcut câteva declarații emoționante de dragoste.

„Am avut foarte mari emoții, dar am încercat foarte mult să transmitem ceea ce noi ne-am dorit de la bun început, și anume emoție, pentru că între noi există o chimie foarte bună. Eu am simțit că am transmis emoție și am simțit că și Viviana a simțit că a transmis asta, pentru că aproape plângea și când am văzut-o pe ea că plânge aproape că am înnebunit”, a declarat George.

„Îl iubesc cel mai mult pe George, cum n-am iubit niciodată și cum eu cred că n-o să iubesc”, a spus și Viviana. În plus, George a dezvăluit că are în plan să o ceară pe Viviana în căsătorie. „O voi cere pe Viviana de soție. Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a spus actorul.

În martie 2020, George Burcea s-a separat de artista Andreea Bălan (38 de ani), după o relație de 4 ani și jumătate și o căsnicie de doar câte luni. Actorul și solista au împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter