Viviana Sposub a anunțat la „Bravo, ai stil! Celebrities” că este însărcinată

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub (24 de ani) este una dintre concurentele celui mai nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. În ediția care se va difuza pe 15 decembrie 2021, Viviana a anunțat că este însărcinată. Prezentatoarea TV formează din august 2021 un cuplu cu actorul George Burcea (33 de ani). Perechea s-a cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, difuzat de Pro TV.

Viviana Sposub a anunțat la „Bravo, ai stil! Celebrities” că este însărcinată

În promo-ul următoarei ediții „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana dezvăluie că ar fi însărcinată. „Ești însărcinată?”, întreabă Ilinca Vandici (35 de ani). „Da!”, răspunde Viviana. „Felicitări!”, adaugă Ilinca. „Mulțumesc!”, încheie Viviana. Ulterior, Tibi Clenci, unul dintre jurații competiției, întreabă: „Se întâmplă pe bune sau?”, de această dată răspunsul fiind dat de Ilinca: „Daaa!”.

Cel mai probabil, însă, sarcina Vivianei este una fictivă, în concordanță cu principiile show-ului. În fiecare ediție, concurentele trebuie să prezinte o ținută și povestea cu gândul la care au creat respectivul outfit. În luna septembrie, Anda Adam (41 de ani), care, între timp, s-a retras din show, anunța într-una dintre ediții că s-a logodit. O lună mai târziu, povestea a devenit reală. Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, s-au logodit în Cappadocia, Turcia.

Luna trecută, în mediul online, Viviana a spus că „abia așteaptă să fie mamă”. „Apropo de copii, e o întrebare pe care o primesc de foarte multe ori. Da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă”, a declarat pe Instagram.

În august 2019, Viviana mai spunea: „Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea. „Viviana este de neclintit”

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

George Burcea mai are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani), din fosta relație cu Andreea Bălan (37 de ani). George și Andreea au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate. S-au căsătorit în august 2019 și s-au separat în martie 2020, însă divorțul încă nu s-a finalizat.

Deși încă este căsătorit cu Andreea Bălan, actorul a declarat în mai multe interviuri că își dorește să o ceară în căsătorie pe Viviana. „O voi cere pe Viviana de soție. Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a declarat în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inelul”, a mai declarat actorul la Antena Stars. În ciuda acestor declarații, George a spus ulterior că nu se va recăsători curând.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc (n.red.: Vivianei) pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an”, a spus actorul în mediul online.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter