VIVA! Fresh 2012: Tinerele talente ale anului

De Unica.ro, pe

Sunt tineri, frumosi, talentati. In 2012 au fost in plina afirmare, de aceea si-au gasit locul in paginile revistei anul acesta. Vi-i prezentam pe Ana Popescu, Sore si Rapha, Lora si Stefan Stan, si suntem siguri ca in anul care urmeaza vom mai auzi de ei!
Ana Popescu

Are o aparitie in “Tatal fantoma“, alaturi de unul dintre actorii pe care ii stimeaza, Marcel Iures. Face naveta intre Romania si Statele Unite. I-ar placea sa se rada in cap pentru un rol si sa joace un personaj precum Lara Croft. Si isi doreste cu ardoare sa joace mai mult in Romania si sa lucreze cu regizori romani.

Sore si Rapha, indragostitii din Lala Band

Sore (22) si Rapha (19) traiesc cea mai fericita perioada din viata lor. Cei doi protagonisti din „Pariu cu viata”, serial ce a fost reluat din luna septembrie la Pro Tv, au acceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru VIVA! despre iubirea lor.

“Noi am fost, in primul si in primul rand, prieteni foarte buni, ne impartaseam aproape tot si ne facea placere sa stam impreuna, zi de zi, la filmare, iar ulterior ne-am format si o gasca de prieteni, astfel incat si timpul liber il petreceam impreuna”, povesteste Sore.

Citeşte mai multe pe Viva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter