Cum arată casa în care locuiește Liviu Teodorescu. Ce a descoperit Sore în mansarda cântărețului

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 15:00

După ce Liviu Teodorescu a ajuns în inspecție la locuința lui Sore și a făcut turul casei în care locuiește artista, acum a venit timpul ca rolurile să se schimbe. Astfel, cântăreața a mers în vizită acasă la Liviu.

Totul s-a întâmplat sub atenta supraveghere a celebrului cântăreț, care a monitorizat dintr-o altă locație fiecare pas al fostei concurente de la „Te Cunosc de Undeva”.

Sore, în inspecție la casa lui Liviu Teodorescu

Încă de la intrare, Sore a fost întâmpinată de cele patru pisici ale lui Liviu care și-au făcut apariția în cadru și au însoțit-o pe artistă pe tot parcursul turului din episodul publicat de Storia.ro pe YouTube.

Prima încăpere prezentată a fost livingul. Un spațiu luminos, pe care Sore l-a descris ca fiind unul minimalist, dar care are și accente personale.

Atenția cântăreței a fost atrasă în mod special de culoarea canapelei, turcoaz, despre care spune că ar fi „culoarea inspirației”. Sore găsește în living și un element pe care casele lor – de artiști –  îl au în comun, și anume, chitara, menționând că diferența dintre cei doi este că Liviu cântă la chitară, iar ea nu.

Sore descoperă dormitorul lui Liviu Teodorescu

La etaj, Sore descoperă dormitorul, despre care spune că e o combinație echilibrată între feminin și masculin. Piesa centrală a camerei este chiar patul, unul de dimensiuni foarte mari, ales cel mai probabil în funcție de înălțimea lui Liviu, care are 1,95m.

Vizionând ceea ce se întâmplă în casa lui, Liviu Teodorescu spune că cea mai mare provocare pentru el este să găsească o cuvertură de dimensiuni foarte mari, care să-i poată acoperi în totalitate patul.

Citește și: Vrei să îți modernizezi locuința? Descoperă 5 lucruri accesibile pe care le poți înlocui

Etajul casei este completat de un dressing foarte încăpător, care se deschide cu o zonă destinată depozitării accesoriilor, urmată de spațiul destinat pieselor vestimentare, acolo unde Liviu Teodorescu își ține diverse țiute.

Camera de la mansardă a fost cea care i-a atras cel mai mult atenția lui Sore. Liviu Teodorescu își ține acolo instrumentele muzicale.

Sore intră în bucătăria lui Liviu Teodorescu

Cântărețul spune că acela este locul de inspirație și zona acolo unde compune muzică. Tot în această încăpere i se reconfirmă pasiunea lui Liviu pentru Harry Potter, pasiune comună care-i unește pe cei doi. Acesta are o minunată colecție de cărți Harry Potter, cât și baghete Harry Potter de colecție, expuse pe unul dintre pereții camerei.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Sore. Ce a găsit Liviu Teodorescu pe noptiera artistei

Spre finalul turului, Sore descoperă tot la parterul casei și bucătăria, unde își propune să-și ia revanșa față de Liviu și să-i găsească și ea binecunoscuta „pungă cu pungi”. Spre amuzamentul și surprinderea ei, găsește din prima încercare sertarul pentru depozitarea pungilor, ghidată fiind de propria-i intuiție.

Cântăreața a descoperit și terasa, un loc pe care îl descrie a fi potrivit atât pentru relaxare, cât și pentru petreceri.

Sursă fotografii: Captură Video YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter