Virgil Ianțu are COVID-19. Cum se simte prezentatorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 octombrie 2020, 12:51

Virgil Ianțu (49 de ani) a fost diagnosticat cu COVID-19.

Anunțul a fost făcut public chiar de îndrăgitul prezentator al TVR 2, pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Virgil Ianțu, dezamăgit de vacanță: „Am văzut și domnițe pentru care rezervele de silicon și botox ale țării nu vor fi niciodată de ajuns” 

Virgil Ianțu a spus că a făcut o formă ușoară a bolii, acum se simte bine și speră cât mai repede cu bine peste această încercare. Ianțu a publicat o fotografie alături de personalul medical de la spitalul unde este tratat.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Da, deşi am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă uşoară şi voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulţumesc celor de la spital pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toţi. A fost o experienţă care m-a făcut să îi apreciez şi mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsaţi garda jos şi să vă protejați cât puteţi, purtând masca şi exagerând cu igienă. Asta pentru voi şi pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, este mesajul postat de prezentator pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter