Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce frumoasă este Jasmine

De Unica.ro, pe

Fiica lui Virgil Ianțu (51 de ani) și a partenerei lui de viață, Roxana Alexandru, a împlinit 17 ani pe 25 iulie. Jasmine a fost aniversată de părinții ei în Beverly Hills, SUA.

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce frumoasă este Jasmine

„La mulți ani, Jasmina, și îți mulțumim pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Nu știu când au trecut 17 ani, dar voiam să îți spun că ești un copil minunat, cu un suflet bun și cald, ești deșteaptă și plină de viață și, din fericire, ai și mult umor. Pentru noi, ești copilul perfect. La mulți ani și îți doresc să ajungi o bătrânică fericită!”, a scris Virgil Ianțu în mediul online.

„La mulți ani, mamina bambinaa! Merita să te cheme Jasmina Maria Bucuria, pentru că asta ești, o bucurie de copil, plină de bucurie, de umor și bunătate! Ești așa cum te-am visat și imaginat acum mult timp, ba chiar mai mult, ești perfecta noastră, fie că ești îmbufnată sau pusă pe glume. Îți doresc să rămâi la fel de plină de bucurie și emoție, să te înconjori de oameni buni și la fel de luminoși ca și tine! P.S. Și să continui să mă înțelegi când te bat la cap cu tot felul de lucruri”, a scris și Roxana Alexandru în mediul online, în dreptul mai multor fotografii.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum și-a cerut Virgil Ianțu partenera în căsătorie. Prezentatorul TV și Roxana Alexandru formează un cuplu de 20 de ani

Pentru moment, pasiunile Jasminei includ moda, muzica și dansul. Nu este decisă în privința carierei sale, însă nu exclude posibilitatea de a deveni model, designer sau poate chiar cântăreață. Deși îi place să cânte, Jasmine mărturisea în trecut că se simte rușinată să o facă. Este totodată pasionată de lumea artelor și de televiziune, dar găsește rolul de prezentator unul destul de dificil.

Virgil Ianțu: „E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură”

Atât Virgil, cât și partenera lui de viață au reușit să o educe pe Jasmine în așa fel încât adolescenta să nu aibă secrete față de ei.

„E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură, și suntem norocoși din punctul acesta de vedere, vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. Asta înseamnă o comunicare mai bună, pentru că așa am început relația cu ea”, mai declara prezentatorul în trecut, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter