Unde te mai poți vaccina împotriva COVID-19 de la 1 iulie

De Unica.ro, pe

Campania națională de vaccinare împotriva COVID-19 se va încheia la data de 30 aprilie 2022, a anunțat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

România încheie campania națională de vaccinare împotriva COVID-19 și trece la o acţiune de vaccinare clasică în cadrul registrului naţional şi al Programului naţional de imunizare, așa cum este vaccinarea copiilor sau vaccinarea antigripală.

Perioada de tranziție de la vaccinarea de tip „campanie” împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului național de vaccinare al Ministerului Sănătății se va încheia pe 30 iunie, a transmis pe Facebook secretarul de stat în Ministerul Apărării, Andrei Baciu.

Citește și: Kate Middleton, ținută-tribut pentru Prințesa Diana, la slujba de Paște

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

Ce nume va purta a treia fiică a Ralucăi Pastramă

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că băiețelul lor a murit la naștere

Unde te mai poți vaccina împotriva COVID-19 de la 1 iulie

De la 1 iulie se vor închide centrele de vaccinare, însă cei care doresc să se imunize împotriva COVID-19 o pot face în cabinetele medicilor de familie.

Până la această dată inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie. Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie, a mai spus Andrei Baciu.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter