Viitoarea cumnată a lui Meghan Markle, arestată. Care a fost motivul

De Oana Dinu, pe
Viitoarea cumnată a lui Meghan Markle, arestată. Care a fost motivul pentru care iubita lui Thomas Markle Jr. a fost ridicată de poliție de la reședința lor din Oregon.

Darlene Blount, în vârstă de 37 de ani, este logodită cu fratele vitreg al Ducesei de Sussex, iar cei doi locuiesc împreună în orașul Grants Pass din Oregon. Ea a fost recent arestată sub acuzația de atac de gradul patru, după o ceartă cu iubitul ei, conform DailyMail.

Deși se cunosc puține detalii despre incident, surse din poliție ale cotidianul britanic au dezvăluit că au primit un apel din casa unde locuiesc cei doi concubini, fiind sesizată o situație de violență domestică, în urma căreia Darlene a fost arestată.

Darlene Blount

Pe numele agresoarei nu a fost depusă nicio plângere, motiv pentru care, după o noapte în arestul poliției, aceasta a fost eliberată pe cauțiune.

Darlene Blount a mai fost arestată din cauza violenței domestice

Nu este pentru prima oară când cuplul se confruntă cu o astfel de situație. În noaptea de Revelion, s-a înregistrat un apel de urgență prin care Darlene reclama faptul că Thomas Markle Jr, în vârstă de 51 de ani, se comportă ciudat și se agresează singur. Ea le-a spus operatorilor că bărbatul este băut și are o criză de gelozie, iar ei îi este frică pentru că este un tip masiv, sugerând totodată că Thomas ar putea fi bolnav psihic.

Darlene Blount si Thomas Markle Jr.

Ajunși la fața locului, polițiștii nu au crezut povestea și au arestat-o pe Darlene pentru agresiune asupra logodnicului ei. Aceasta a stat în arest două nopți și apoi a fost eliberată.

Și Thomas Markle Jr. a avut probleme cu poliția, el fiind arestat în 2016, conform presei internaționale, pentru că i-a pus pistolul la tâmplă lui Darlene, tot din cauza alcoolului.

Fratele lui Meghan Markle a fost căsătorit timp de 11 ani cu Tracy Dooley și au împreună doi băieți.

Citește și:

Prințul George a împlinit 5 ani. Ce fotografie a publicat Casa Regală

Meghan Markle va merge fără Prințul Harry în America. De ce a luat această decizie

Sursă foto: 123rf.com/northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter