Video monden: 3 vedetele din România fac show-uri erotice pe scenă

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Imediat după Revoluţie apariţia pe scenă a lui Adrian Enache în blugi a scandalizat publicul obişnuit cu o eleganţă desăvârşită. Atunci, conservatorii spuneau că este o lipsă totală de respect pentru public sa apari neîngrijit.
Dacă blugii au scandalizat, ce ar trebui să se întâmple astăzi când multe dintre vedetele de prim-plan din muzica românească aproape că ajung la orgasm pe scenă.

Andreea Bălan, cel mai fierbinte iepuraş din muzică

Andreea Bălan, spre exemplu, a deschis parcă apetitul tuturor artistelor. A devenit deja o obişnuinţă să o vedem pe fosta componentă a trupei Andree mai mult dezbrăcată în timpul show-urilor pe care le ţine. Dansuri lascive, gesturi provocatoare, costume cu totul la vedere, acestea sunt o parte dintre ingredientele care au transformat-o pe blondină într-o bombă sexy.

Andreea Antonescu, la fel de sexy

Cealaltă fostă jumătate a trupei Andre nu se putea lăsa mai prejos. Proaspăta mămică şi-a reluat activitatea artistică şi trebuie să recunoaştem că a făcut-o în forţă. Aceeaşi vestimentaţie sumară, acelaşi dans provocator, toate acestea pentru un succes garantat. Premiza „În dragoste şi în război” orice este posibil.

Anda Adam, bruneta transformată în bombă sexy

Chiar dacă este mai cuminţică decât colegele ei, Anda Adam a înregistrat o schimbare la 360 de grade. Să ne aminim că la debut, artista era brunetă, se poza pe motor cu tatuajul la vedere şi cânta pe după blocuri. Acum este roz, blondă şi poartă dantelă. În plus, felul în care se mişcă, prin modul în care interacţionează cu trupa sa de dans încearcă, evident, să transmită un aer sexy către public.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter