VIDEO Jennifer Lopez și Ben Affleck, primul sărut pasional în public după reîmpăcare

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 iunie 2021, 10:20

La mijlocul lunii aprilie, Jennifer Lopez (51 de ani) și Alex Rodriguez (45 de ani) au confirmat că s-au despărțit. Cei doi au rupt logodna, iar la nici o lună de la despărțire, cântăreața a fost surprinsă de paparazzi în compania fostului iubit, cu care a fost și logodită, actorul Ben Affleck (48 de ani). J-Lo și Affleck au petrecut un weekend romantic în Montana, SUA, iar apoi au redevenit un cuplu.

Citeşte şi: Alex Rodriguez se bucură de timpul petrecut cu fiicele sale, după despărțirea de Jennifer Lopez

În acest weekend, cântăreața și actorul au fost filmați de jurnaliștii mondeni de la Page Six, în timp ce se sărutau cu pasiune în public. Cei doi se aflau la un restaurant din Malibu împreună cu copiii cântăreței.

La începutul anilor 2000, Jennifer Lopez şi Ben Affleck formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi au fost logodiți, dar și-au anulat brusc nunta. După despărțire, J-Lo s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony, cu care are doi copii, gemenii Maximilian David si Emme Maribel, în vârstă de 11 ani. În 2005, Ben Affleck s-a însurat cu actrița Jennifer Garner, de care a divorțat în 2018. Affleck și Garner au împreună tri copii: Violet Ann (16 ani), Seraphina Rose (12 ani) și Samuel (9 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter