VIDEO. Anca Ţurcaşiu: „Nu recomand dieta vegetariană!”

De Diana Zagrean, pe

Anca Ţurcaşiu a vorbit cu Unica.ro despre cel mai nou proiect în care este implicată, despre planurile de viitor şi ne-a dezvăluit şi câteva secrete care o ajută să se menţină în formă. Vegetariană de peste 20 de ani, Anca a vorbit şi despre familie şi dieta ei, care este mai degrabă un stil de viaţă.
Anca Ţurcaşiu ne-a vorbit despre cât de mult îi place să se plimbe prin parc, locul unde îşi regăseşte mereu liniştea interioară.
Despre proiectele mai noi, Anca Ţurcaşiu se declară foarte încântată de piesa muzicală „O soacră”, de I.L. Caragiale în care va juca, în regia lui Cezar Ghioca şi aşteaptă să dea drumul din nou unor piese mai vechi de operetă, momentan întrerupte.
Ea a vorbit cu sinceritate despre stilul ei de viaţă vegetarian, de care s-a apucat în anii ’90, după ce a citit nişte cărţi din străinătate. Anca Ţurcaşiu nu ţine însă să recomande dieta vegetariană oricui şi, după mai bine de 20 de ani de când nu a mâncat o friptură, spune că nu îi este deloc dor sau poftă de carne.
Despre familia ei, Anca vorbeşte cu mândrie, mai ales că atât fiul ei cât şi soţul practică mult sport. „Ei mănâncă dulciuri dar sunt numai piele şi muşchi amandoi”, spune Anca despre familia ei.

Ea a vorbit şi despre campania pe care o susţine de ceva timp, intitulată „Medicamentele nu sunt bomboane”. Campania speră să educe populaţia şi mai ales mamele tinere, în a merge la doctor pentru problemele de sănătate şi a nu lua sau da familiei medicamente „după ureche”.
Mai multe despre campanie şi viaţa pe care o duce Anca Ţurcaşiu puteţi afla în varianta video a interviului.

Video: Robert Hanciarec
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter