VIDEO: Actriţe celebre care vorbesc mai multe limbi străine

De Diana Zagrean, pe

Lumea are, în general, impresia că actorii nu sunt foarte inteligenţi şi că dacă ai o faţă frumoasă şi un corp beton, poţi să faci carieră la Hollywood. Ei bine situaţia nu stă chiar aşa. Multe actriţe au studii superioare, atât în actorie, cât şi în alte domenii, mai puţin artistice. Iată câteva actriţe celebre care vorbesc mai multe limbi străine.
Shakira: 5 limbi străine
Shakira nu este doar frumoasă şi celebră. Ea ştie să vorbească nu mai puţin de cinci limbi străine, pe lângă spaniola maternă. Shakira vorbeşte fluent portugheză, italiană, engleză şi franceză. Ştie şi puţin din dialectul catalan şi arabă, datorită rădăcinilor ei din această zonă.

Audrey Hepburn: 4 limbi străine
Celebra şi eleganta Audrey Hepburn a fost un model de urmat pentru femei nu doar datorită stilului impecabil. Actriţa vorbea fluent mai multe limbi: engleză, olandeză, franceză, spaniolă şi italiană.

Jodie Foster: 4 limbi străine
Cum a absolvit un liceu în limba franceză, actriţa vorbeşte fluent, cu un accent impecabil această limbă. Pe lângă engleză şi franceză, Jodie Foster ştie şi italiană, germană şi spaniolă.

Natalie Portman: 5 limbi străine
Actriţa, născută la Ierusalim sub numele de Natalie Hershlag ştie limba părinţilor ei, ebraica, dar fiind pasionată de limbi străine în general, înţelege şi alte câteva. Ea are o diplomă Harvard în psihologie şi a studiat, pe lângă engleză şi ebraică şi franceza, japoneza, germana şi araba.

Gwyneth Paltrow: 1 limbă străină
Deşi este de origine polonezo-evreiască-rusă (tatăl ei era evreu de origine rusă – aşkenazi, iar bunicul-polonez), actriţa americană vorbeşte fluent spaniola şi a studiat antropologia la Universitatea din California.

Indiciul de astăzi, 21 august este PISCINĂ

Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter