Dezvăluire jenantă făcută de Jana Kramer despre Chris Evans. De ce nu s-a mai întâlnit cu „Cel mai sexy bărbat”

De Unica.ro, pe

În cel mai recent episod al podcastului ei, Jana Kramer a recunoscut că „a fost la câteva întâlniri cu Chris Evans, desemnat de revista People drept „cel mai sexy bărbat în viață”. Vedeta spune că este încă șocată de modul în care lucrurile dintre ei s-au finalizat.

Cântăreața a dezvăluit că s-a întâlnit cu actorul și a mărturisit motivul pentru care crede că romantismul dintre ei s-a epuizat atât de repede. În podcastul ei, „Whine Down with Jana Krame r”, vedeta a spus că a fost la câteva întâlniri cu starul din Grey Man, în urmă cu mai bine de un deceniu, înainte chiar de apariția Instagramului.

Jana Kramer, povestea întâlnirii cu „Cel mai frumos bărbat din lume”

„Nu a fost precum Captain America, dar era ca spărgătorul de inimi, drăguț”, și-a amintit ea în cel mai recent episod al podacastului, spunând că totul a avut loc pe vremea când ea avea 26 de ani. „Nu-mi amintesc câte întâlniri au fost, ci doar ultima întâlnire.”, a povestit Jana.

Jana a spus că actorul Chris Evans a invitat-o ​​la el acasă în timp ce era cu câțiva prieteni veniți în vizită din Boston. Cântăreața a povestit că s-a îndreptat spre ea apoi a povestit un moment pe care l-a descris ca fiind jenant.

Citește și: Chris Evans, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People: „Mama va fi atât de fericită”

„Ultima interacțiune pe care mi-o amintesc este că a intrat în baie după mine, la puțin timp după ce tocmai fusesem acolo…după ce mâncasem sparanghel”, și-a amintit ea. „Nu ne-am mai văzut în acea noapte. A stat până târziu cu prietenii lui și apoi dimineața am plecat”, a mărturisit vedeta.

Mărturisirile cântăreței despre întâlnirea cu actorul Chris Evans

Potrivit Healthline , acidul din sparanghel produce multe substanțe secundare sulfuroase care dau urinei un miros neplăcut. Mirosul poate fi detectat încă de la 15 minute după consumul de sparanghel și poate dura până la 14 ore, scrie E News.

Mărturisirea Janei vine la o săptămână după ce Chris a fost numit Cel mai sexy bărbat în viață din 2022. Câteva zile mai târziu, actorul de 41 de ani și-a confirmat aparent relația cu actrița Alba Baptista , ieșind împreună ținându-se de mână, în New York City pe 11 noiembrie.

Deși nu a discutat despre relație în interviul său de pe coperta revistei care i-a oferit acest statut, Chris, care s-a întâlnit anterior cu alte persoane publice precum Jessica Biel, Jenny Slate și Minka Kelly a mărturisit că își dorește să ajungă la altar și mai apoi să devină tată.

„Este absolut ceva ce îmi doresc”, a spus el pentru revista People, rămânând în același timp discret cu privire la relația lui . „Unele lucruri le dorești doar pentru tine, sau doar pentru familie și prietenii.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter