David şi Victoria Beckham ar fi avut COVID-19

De Unica.ro, pe
David şi Victoria Beckham ar fi avut COVID-19 chiar la începutul pandemiei, însă au preferat să țină totul secret. Cei doi soți ar fi transmis noul coronavirus unor angajați și mai multor membri ai familiei. 

David (45 de ani) şi Victoria Beckham (46 de ani) ar fi fost infectați cu noul coronavirus după ce au călătorit în Statele Unite ale Americii de două ori între 5 și 19 martie 2020. David ar fi avut treburi de rezolvat la Inter Miami, echipa de fotbal pe care o patronează, iar Victoria şi familia l-ar fi însoţit în Florida. Aceștia ar mai fi participat și la alte evenimente, unde au avut contact cu multe persoane și nu ar fi respectat distanțarea socială.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Soții Beckham au organizat și o petrecere fastuoasă pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor, Brooklyn, care a împlinit 21 de ani pe 4 martie. La eveniment au participat numeroase vedete, precum Emma Bunton, fosta colegă a Victoriei Beckham din Spice Girls și rapperul Stormzy.

David şi Victoria Beckham ar fi transmis virusul angajaților și familiei

Potrivit presei internaționale, aceștia s-au întors în Marea Britanie și au stat în vila lor din Cotswolds. Primul care ar fi început să se simtă rău ar fi fost David Beckham. Victoria ar fi avut și ea simptome COVID-19, cum ar fi dureri în gât şi febră. Se pare că aceștia și-au făcut testele, iar rezultatele au fost pozitive. Nu înainte însă de a transmite virusul și altor oameni din apropierea lor.

Citește și: Brooklyn Beckham, fiul lui David şi Victoria Beckham, s-a logodit cu Nicola Peltz

„După revenirea în Marea Britanie, mai mulţi angajaţi, printre care şoferi sau bodyguarzi au început să se simtă rău, unii dintre ei chiar foarte rău. Victoria s-a panicat şi toată familia a intrat în carantină mai mult de două săptămâni. Ea s-a speriat foarte tare că ar putea răspândi virusul şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a minimaliza riscurile”- a declarat o sursă apropiată familiei Beckham pentru The Sun.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter