Secretul relației de 20 de ani dintre David și Victoria Beckham

De Unica.ro, pe

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți de 20 de ani – destul de impresionant, mai ales în condițiile în care cei doi sunt un cuplu de vedete.

Care este secretul lor? Se pare că este unul simplu și practic. „Cred că copiii sunt prioritatea noastră, iar tot ce facem se învârte în jurul lor”, a zis Victoria Beckham pentru Today. „Dar amândoi muncim foarte mult. Iubim ce facem pe plan profesional. Ne sprijinim unul pe celălalt și, știi, suntem foarte norocoși că ne-am găsit unul pe celălalt și norocoși că creștem împreună”.

Victoria a mai adăugat și faptul că pentru ea și David a fost dragoste la prima vedere, după cum arată Women’s Health Magazine. Când s-au cunoscut, ea era Posh Spice în trupa Spice Girls, iar el era un jucător faimos în Anglia.

În trecut, cuplul s-a confruntat cu zvonuri de indifelitate, dar le-au negat cu vehemență. Victoria a spus că este dificil să organizeze programul fiecărui membru al familie astfel încât să petreacă timp împreună și să fie uniți, dar a zis că „comunicarea este cheia” și că ea și David „sunt foarte prezenți în viețile copiilor lor”.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter