Brooklyn Beckham își sfidează părinții din cauza iubitei lui, Hana Cross

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 iunie 2019, 17:44
De la agonie la extaz nu-i decât un pas pentru Brooklyn Beckham și Hana Cross, care ba se iubesc la nebunie, ba se ceartă aprins, fără să le pese de cine este prin preajmă.

Brooklyn Beckham este mai îndrăgostit ca niciodată și nu se sfiește să arate asta lumii întregi, în ciuda protestelor celebrilor săi părinți. Tânărul a confirmat că are o relație cu modelul Hana Cross (22) din decembrie 2018, atrăgând atenția presei internaționale. Cei doi au fost surprinși atât în ipostaze romantice, cât și în momente critice.

Faptul că presa de peste ocean a surprins o ceartă încinsă între cei doi tineri, cu țipetele și plânsete, în timpul Festivalului de film de la Cannes de luna trecută, l-a înfuriat peste măsură pe David Bechkam.

O sursă a declarat pentru publicația The Sun că relația dintre cei doi îndrăgostiți a avut atâtea urcușuri și coborâșuri în ultima perioadă, încât David își dorește ca fiul său să se gândească serios dacă are un viitor cu Hana Cross.

Acesta a încercat să pună piciorul în prag și să o excludă din familie pe tânără, cerându-i lui Brooklyn să petrească mai mult timp cu familia, dar fără niciun rezultat.

„E clar pentru toată lumea că, în momentul ăsta, David nu este cel mai mare fan al Hanei” a adăugat sursa.

Pentru a le demonstra părinților săi că nu este dispus să le asculte sfaturile, tânărul în vârstă de 20 de ani a continuat să pună fotografii pe contul său de Instagram, în care apare fericit alături de cea care i-a cucerit inima.

În ultimii ani, Brooklyn a avut numeroase iubite printre care Chloe Grace Moretz, Alex Lee Aillon, cântăreața Abi Manzoni și Lexy Panterra.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter