Victoria către David Beckham: ”Divorțezi de mine?”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 12 iunie 2018, 12:31
Mai multe zvonuri privind divorțul lui David Beckham de Victoria au făcut înconjurul lumii, iar cuplul ia totul în glumă.

Sute de mii de oameni au postat pe rețelele de socializare despre o iminentă despărțire a cuplului după ce David ar fi înșelat-o pe Victoria cu învățătoarea fetiței lor, Harper.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, cei doi se amuză pe seama acestor zvonuri. Ba mai mult, când a auzit ce s-a scris, Victoria l-a sunat pe fostul fotbalist și l-a întrebat pe un ton glumeț: „Divorțezi de mine?”, relatează Daily Mail.

Citește și: Nicolae Medforth-Mills i-a cerut Principesei Margareta să îi fie nașă de cununie

Victoria a fost surprinsă, dar a găsit totul foarte amuzant. Au râs pe această temă deoarece li se pare ridicol. Sunt uimiți că atât de mulți oameni au crezut zvonurile și sunt surprinși că vestea s-a răspândit atât de repede. Au vorbit despre acest subiect și au râs foarte mult. Nu au nicio idee de unde sau cum a pornit zvonul. Este un mister”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Totodată, purtătorul de cuvânt al familiei Beckham a afirmat că „nu există niciun divorț, doar șoapte și știri false”.

Totul este foarte bizar și o pierdere de timp”, a mai spus acesta.

Citește și: Meghan Markle: prima apariție la balconul regal. Ocazia a fost una specială

În ciuda zvonurilor apărute, Victoria a continuat să posteze în mod regulat pe paginile de social media. De curând a postat o poză în care apare alături de Harper și îi transmite un mesaj soțului ei: „Îmbrățișări de dimineață. Atât de multă dragoste. Te iubim și ne este dor de tine David Beckham”.

Victoria către David Beckham: ”Divorțezi de mine?”

David și Victoria s-au cunoscut la un meci de fotbal în anul 1997. Un an mai târziu s-au logodit, iar în 1999 s-au căsătorit. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter