Victor Slav s-a testat pentru COVID-19: „M-a sunat mama speriată”

De Unica.ro, pe

În mediul online, Victor Slav (40 de ani) a dezvăluit recent că s-a testat pentru COVID-19. Fostul prezentator TV formează în prezent un cuplu cu o tânără numită Ela. În trecut, Victor a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu (39 de ani), alături de care are o fiică, Sofia Natalia (4 ani).

Victor Slav s-a testat pentru COVID-19: „M-a sunat mama speriată”

Pe Instagram, Victor a vorbit deschis despre analizele făcute. „M-a sunat mama speriată că aș avea COVID-19”, așa a început mesajul fostului moderator. Presa a speculat că Victor a contractat noul coronavirus fiindcă a fost surprins ajungând la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală la ora 22:30.

Ulterior articolelor apărute în mediul online, Victor a clarificat: „Nu am COVID-19! Nu înseamnă că dacă mergi la un spital sau la o clinică să îți faci un test ești și infectat deja. Testul meu este negativ, așa că sunt apt de muncă. Sunt sănătos tun!”.

Victor s-a reinventat, devenind în ultimele luni om de afaceri. Fostul prezentator TV și-a deschis de curând un bistro în zona Decebal din Capitală. Victor s-a asociat cu un bun prieten care are deja experiență în domeniul Horeca și vrea să se dezvolte în această nouă direcție profesională.

„Avem un meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat, care are experiență în domeniu. Arată foarte bine. (…) O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins”, spunea Victor Slav în urmă cu ceva timp, în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Cum s-a schimbat viața prezentatorului de când a devenit tată

„S-a schimbat radical. Dacă până atunci aveam alte priorități sau eu credeam că altele sunt prioritățile, [de când s-a născut], Sofia este pe primul loc. Te schimbi radical”, spunea prezentatorul în noiembrie 2020, la Vorbește Lumea.

Citește și:

Mara Bănică s-a căsătorit. Cum arată verighetele celor doi îndrăgostiți

Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la mai puțin de o lună de la naștere

Delia, problemă surprinzătoare de sănătate: „Nu înțeleg cum este posibil”

Întrebat dacă și-a intrat imediat în rolul de tată, Victor a adăugat: „Am știut de la început. I-am făcut băiță de la început. Nu am avut nicio problemă. Nu mi-a fost teamă. (…) Am luat lecții de la cineva avizat și m-am descurcat foarte bine. Fără teamă, asta vreau să spun”.

Cine este părintele mai autoritar, Victor sau Bianca

„Eu încerc [să impun reguli], dar nu reușesc. De exemplu, îi place ciocolata. [Îi spun]: «Tati, seara nu mâncăm ciocolată. Tati, seara, dacă mâncăm ciocolată, ne doare burtica». (…) Aici am reușit, dar nu-mi reușesc toate.

Eu cred că amândoi încercăm, dar nu prea reușim [să fim autoritari]. Nu știu dacă ea e mai drastică sau nu. Sofia e un copil ascultător. (…) Gestionează foarte bine deocamdată [timpul petrecut cu tata și mama]. Are 4 ani, sunt sigur că o să înceapă întrebările”, a mai spus Victor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter