Anda Adam, nouă reacție în procesul în care este acuzată că a locuit ilegal într-un imobil din Bragadiru

De Unica.ro, pe

Anda Adam (42 de ani) a fost acuzată că a locuit mai multe luni ilegal într-un imobil din Bragadiru. Solista susține că dorea să cumpere locuința pentru mama ei. Potrivit avocatului Adrian Cuculis, proprietara locuinței a cerut o hotărâre executorie de evacuare. Cântăreața a făcut apel, însă instanța i l-a respins în iulie. Hotărârea Tribunalului Ilfov a fost definitivă. Recent, artista a făcut noi declarații.

Anda Adam, nouă reacție în procesul în care este acuzată că a locuit ilegal într-un imobil din Bragadiru

„Este o minciună gogonată. Respectivul care are casa de vânzare și cu avocatul care a venit la televizor să-l reprezinte consider că doresc o reclamă. Situația nu stă deloc așa. Eu nici măcar nu am fost dată afară sau evacuată, pentru că noi i-am contactat pentru o predare a cheii acestui imobil, dar nu s-a luat în considerare cererea noastră. Există dovezi în acest sens. Vom face o plângere”, a declarat Anda Adam, la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Domnul acela nu a mai vrut să îmi vândă casa, cu un avans dat. Este vorba de un transfer prin bancă, am toate dovezile, există absolut tot. Proprietatea nu-i aparținea, era pe numele socrului lui, care decedase. Eu am fost nevoită să accept să facă el succesiunea, care durează aproximativ șase luni, timp în care el mi-a spus să dau un avans ca să considere că eu voi lua casa, după mi-a dat cheia. Eu, de bună credință, am luat cheia, că doar el mi-a dat-o, am făcut locuința după bunul meu gust, mi-am dus lucruri acolo, am avut cățelul în acea casă, aveam lucruri de valoare”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Citește și: Ce relație au Victor Slav și Anda Adam la aproape 10 ani de la despărțire

Citește și: Anda Adam, primele imagini cu inelul de logodnă. Solista a fost cerută în căsătorie în Cappadocia

„După ce au ieșit actele m-a anunțat și i-am spus că voi face un credit pentru a achita casa, pe care eu am luat-o pentru mama mea, nu pentru mine. În momentul în care i-am spus că depun actele, dumnealui nu a mai fost de acord să mi-o vândă. El m-a strâns cu ușa să-i dau foarte rapid toată suma, lucru care i-am explicat că nu se poate. Eu aveam bunurile în această locuință și el a venit și a spart ușa și mi-a schimbat butucul, deci adevărul este total altul. Există o plângere penală și voi face demersurile necesare în direcția asta, pentru că nu poți să intri peste mine în casă”, a mai declarat.

Anda Adam, nouă reacție în procesul în care este acuzată că a locuit ilegal într-un imobil din Bragadiru

„Final de proces în cazul evacuării cântăreței Anda Adam din imobilul din Bragadiru. Apelul acesteia a fost respins de către Tribunalul Ilfov și a fost obligată și la plata cheltuielilor de judecată”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

„După injurii ca la «ușa cortului», dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare”, declara Cuculis în mai, pentru Spynews.

Din octombrie 2021, Anda Adam este logodită cu Yosif Eudor Mohaci. Din fostul mariaj cu Sorin Andrei Nicolescu, Anda are o fiică, Evelin, în vârstă de 6 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter