Vica Blochina, despre lupta ei cu depresia: „Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier”

De Unica.ro, pe

Vica Blochina (47 de ani) a dezvăluit recent că, la începutul acestui an, s-a luptat cu depresia. Fosta balerină a spus ce a ajutat-o să depășească acea perioadă dificilă.

Vica Blochina, despre lupta ei cu depresia: „Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier”

„Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, a declarat Vica Blochina, pentru EGO.

„Pentru că am stat super-mega cuminte, prețul pe care l-am plătit a fost să nu plec în Mykonos. A fost un șoc pentru mine să fac o asemenea abstinență. Nu am fost la plajă deloc. Sunt dată cu autobronzant. Vara asta nu am fost deloc la plajă”, a mai povestit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Câte operații estetice are Vica Blochina. „Unele dintre ele nu le-aș mai face”

Vica are un fiu, Edan, în vârstă de 14 ani, din fosta relație cu antrenorul Victor Pițurcă (66 de ani). Edan nu poartă numele antrenorului de fotbal fiindcă, inițial, fostul jucător de fotbal nu a crezut că Edan este fiul său, motiv pentru care Vica a solicitat un test de paternitate. În urma testului ADN pozitiv, Victor și-a asumat responsabilitatea față de Edan. Acum, adolescentul are o relație apropiată atât cu mama, cât și cu tatăl lui.

Vica Blochina, despre prima întâlnire dintre fiul ei, Edan, și tatăl lui, Victor Pițurcă

În emisiunea „În oglindă”, despre prima întâlnire a lui Edan cu tatăl lui, Vica a declarat: „Copilului nu i-am spus, până atunci, că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască. I-am spus că tatăl lui este plecat, că antrenează, pentru că știa cine este. Apoi ne-am dus la IML, să facem analiza ADN. Copilul a deschis ușa, știind că tata e acolo, și a rupt-o la fugă. Tatăl a fost foarte stingher, nu putea să-l ia în brațe”.

„Edan a sărit la el în brațe și i-a spus: «Tată, eu sunt, Edan! Tu nu mă știi pe mine? Sunt eu, copilul tău!». A fost cel mai urât moment din viața mea. Angajatele de la IML au început să plângă. Eu cred că (n.red.: Victor Pițurcă) nu a știut cum să se comporte. După acest moment, relația tată-copil s-a reglat”, a mai spus Vica în lacrimi.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum se simte Vica Blochina după accidentul rutier în care a fost implicată

„Edan nu a înțeles. Am făcut analiza, el (n.red.: Victor Pițurcă) a mângâiat copilul pe cap și a plecat. Și lui i-a fost greu pentru că a sunat după avocatul meu și i-a spus că vrea să încheie toată nebunia”, a continuat.

„Mi s-a impus să renunț la pensie, care era mare, de 10 mii de euro pe lună. Mi-a zis că îmi va da o sumă foarte mică de bani, dar că va avea o relație cu copilul. Ne-am dus la notar, el a pus pe foaie o pensie foarte mică, de 10 ori mai mică decât cea pe care o obținusem în instanță, și am semnat”, a completat.

„De-atunci, copilul meu are tată și familie. Dragostea lui pentru copil a fost dintotdeauna. Acum stă la el, de o lună. Eu cred că problema a fost să nu mă folosesc eu de banii lui. Am fost de acord și am făcut bine. Nu-mi pare rău deloc. În inima mea am știut că nu-i va lipsi nimic copilului și așa a fost”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Vica Blochina, despre momentele dificile din timpul sarcinii: „Nu am avut bani de mâncare, de chirie”

Din mariajul cu Maria Pițurcă, Victor Pițurcă mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru (38 de ani) și Claudia (41 de ani). Fostul jucător de fotbal are și doi nepoți, Antonio Alexandru, în vârstă de 11 ani, și Noah Alexandru, în vârstă de 2 ani.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuiește de mai bine de 20 de ani în România. A devenit cunoscută ca balerină la clubul Melody, în cadrul unei trupe de balet din Lituania.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter