Vedete cu obiceiuri scârboase

De Diana Zagrean, pe

Unele vedete se pare că au tot felul de ciudăţenii şi obiceiuri scârboase, de la lipsa de igienă corporală, la vicii şi alte apucături nesănătoase. Vezi care sunt acele vedete cu obiceiuri scârboase.
 

Michael Jackson

Obicei scârbos: Casa murdară ca o cocină de porci
Deşi neconfirmate, zvonurile potrivit cărora regele muzicii pop nu îşi îngrijea deloc locuinţa şi trăia mai emreu într-o mizerie cruntă circulă de zor.
Trei dintre fostele menajere ale lui Michael Jackson au declarat recent că patul starului era mereu plin de urină şi că artistul aduna tot felul de gunoaie prin casă, din cauza unei boli de comportament (hoarding – engl).

Britney Spears

Obicei scârbos: Igienă personală precară
Britney a avut suişuri şi coborâşuri în carieră şi era cumva de aşteptat să o ia razna cumva.
Nu numai că s-a ras în cap la un moment dat şi greutatea i-a fluctuat periculos de mult în ultimii ani, dar se pare că nici la capitolul igienă nu prea stă bine.
Unul dintre bodygurazii ei a dat-o pe cântăreaţă în judecată pentru hărţuire sexuală. În cadrul procesului ar fi ieşit la iveală că Britney are probleme cu flatulenţa şi că se scobeşte în nas destul de des.

Courtney Love

Obicei scârbos: Adoarme cu ţigara în gură
Ok, poate că acest obicei nu este neapărat scârbos, dar este foarte periculos. Fiica cântăreţei a ajuns să declare că mama ei a stârnit până acum trei incendii. Doar pentru că ştim cu toţii că fosta soţie a lui Curt Cobain a avut probleme cu drogurile şi alcoolul,  nu înseamnă că nu e nicio problemă dacă adorame cu ţigara aprinsă în gură.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter